Labusenkos,
nemieganciom uzuojauta.Sianakt i mano miegamojo langa sviete dvi galves apsvietimo lempos ir vienas pilnas menulis,bet miegota ne blogai.
As turiu savo seimos is tevelio puses bajoro dokumentus,senelis buvo zemaitijos bajoras,paveldejes titula ir herba is savo tevelio.Ir daug dokumentu,liudijimu apie tai,bei genealogini medi is tevelio puses kilmes,kur siekia tris kartas pries tevelio gimima su visais proproproseneliu vardais,gimimo datom,kas su kuo susizenijo ir kiek vaiku turejo,kokie ju vardai kilme,ir gimimo datos.Mums beliko tik test.Vienas musu pusbrolis,gyvenantis Vilniuje,pasistenge dar 1995-1999m.palandziojo,pavazinejo po archyvus,po baznycias,ir surinko viska,ka rado apie tevelio puses gimine.Rankrasciai atsviesti,kai kur labai sunku net isskaityt,bet labai idomu patyrinet.
Bus vaikams atsiminimas,o ir mums labai idomu.
Lauke silta 14 silumos,vakar buvau sode,paliejau,patvarkiau,kiek ka reikejo,siandien jau nevaziuosiu,nors darbo yra.Gal i pavakare.Radu dideli vazona,reikia sutvarkyt alstramerijas,atskirt nuo tos vargses klivijos,sustatyt viska i savo vietas.
Zuvies deze ir dar uzdengta labai pasiteisino,ten silta,ir sudygo kai kurie agurkai ir petrazoles sudygo

ne taip gausiai,kaip seta,bet nemazai.Nu gal si kart isiveisiu as ju.Gal joms mano zeme nepatinka,kad jos ima gelst ir numirsta.Reik paskaitinet priezastis.
O pas mus cia tylu kazko.
Mezgu uzsakyma anukei,labai grazia bliuska azuru,virbalais.Tik ka baigiau nugara.
Nezinau,ar atvers,imetu nuoroda
https://www.instagra.../p/CUhYyotrdHV/