Pas mus tai pabrango elektros pasaugojimas 🤬, bl...tik ką elektrinę pasistatėm ir vat tie gobšuoliai niekaip žmonių nenori palikt nepriklausomais, numauna paskutinius triusikusŠitą buvo galima šimtu procentų prognozuoti

Pas mus tai pabrango elektros pasaugojimas 🤬, bl...tik ką elektrinę pasistatėm ir vat tie gobšuoliai niekaip žmonių nenori palikt nepriklausomais, numauna paskutinius triusikusŠitą buvo galima šimtu procentų prognozuoti
Sveikutės,
klausimas mezgėjėlėms - kokie geri kojinių siūlai su alpakos vilna? Ir kiek jų reik kojinių porai?
Drops nord sakyčiau. 100 gramų užteks. Populiariausi iš plačiai naudojamų. O šiaip reikia tikrinti LT internetines parduotuves, gal kažką nišinio su alpaka atsivežę turi.
Sveikutės,
Anyta mezga kojinytes sau trumpas. Kojos kaip varvekliai pas ją, žemas kraujospūdis, gal nepakankama kraujotaka. Jei daug avių vilnos - negali nešiot, erzina, vien alpaka ar merinas greit "suplonėja". Užsakėm vakar Dropsus, gal šie tiks. Nebus ir kandantys labai, ir minkšti, ir patvaresni gal dėl 30 proc. sintetikos bus.
Kažkokių šaudau gaudau sapnų prisapnavau, pabudau pavargus.
Vakar eglutę mažutytę pasipuošėm, dėl kvapo, nors šįmet kažkaip dar nejaučiu švenčių.
Labas rytas,
Pou, o jei bandyti pridėti vieną siūlą kid mocheros ? Prie merino ar alpakos? Gal negraužtų? Taigi ji plona , o šilumos daug priduoda... brangi, bet mažai jos reikia.
Nežinau iš kokio šuns pas mane vilna, bet nuo skalbimo kojinės minkštėja ir švelnėja. Ir dar pūką paleidžia kuo daugiau skalbiu.
Mano mezgimo planuose iki Kalėdų bent tris pradėtukus iš keturių pabaigti. Vieną baigsiu šiandien. Liks išskalbti. Ir susitvarkyti turimus siūlus noriu. Pasisverti, susirušiuoti, susirašyti kiek ko turiu. Kojinių intesyviai nebemegziu iki vasaros, visi "sotūs". Vasara geras mezginys, nešildo kelių. O rudenį visus džiugina . Megziu tik kiek kelionėse pavyks. Nes patogu maži mezginiai keliaujant.
Namų dar nepradėjau puošti. O šiaip tai ramybės ir nebaigtų darbų užbaigimo metas. Man taip atrodo...