Mergaites,tik moterys sugeba susipykt del nieko.Nematau as priezasties tai diskusijai,tik atrodo,kazkokios senos saskaitos suvedinejamos del kazkada kazkur ivykusiu nuoskaudu.Davai gyvenkim draugiskai.Nu ner del ko pyktis judviem,visiskai.Nuo zodzio visai.
Mergaites,tik moterys sugeba susipykt del nieko.Nematau as priezasties tai diskusijai,tik atrodo,kazkokios senos saskaitos suvedinejamos del kazkada kazkur ivykusiu nuoskaudu.Davai gyvenkim draugiskai.Nu ner del ko pyktis judviem,visiskai.Nuo zodzio visai.
Luety, aš sąskaitų neturiu ir nesuvedinėju. Kodėl man vendeta ir kodėl turiu atsakyti kam kas blogai, nežinau.
Principas tas: yra gamykla su 400 darbuotojų ir krovikas turi atsakyti, kad siuvėja blogai užtrauktuką įsiuvo.
Tikriausiai, kad geriau niekad nieko nesakyt, nepatart, jei ką žinai - tylėt. Eilinė gyvenimo pamoka.
O Pou itakinga,neatsakinga ,bet itakinga.
Neabejotinai daug kas nėra patenkintas sistema. Aš irgi

Šiandien, tikriausiai, tik aš ir Luety gerai laiką praleidom

Aš pridariau šaltibarščių.
Vyras nupirko braškių, darysiu žele.
Jaučiuos nusitrepsėjus šiandien.
Šiandien, tikriausiai, tik aš ir Luety gerai laiką praleidom

As tai daug padariau,lauke viskas isdziuvo,tik ka sunesiau paskutinius isdziuvusius skalbinius.Ryt kiemeli tvarkysiu,sluosiu,o po to langus valysiu is kiemelio puses,tai koridoriaus,virtuves ir vonios.
O tas kipisas tai man nesuprantamas,bet as ir nesigilinau,kai nesuprantu del ko jis kilo.Prieinu,paziuriu kompe ar yra kas idomaus,ziuriu tas pats,gryztu dirbu toliau.
Bliuskutes jau rankove pradejau.Kiek sunkiau,daug skaiciavimo,didelis sunkus kiauriarastis,tai letai kyla.Vis uzkliunu kur nors.

Labas rytas.
Aišku užkliuvau ir aš,nors nei žodžio nepratariau.

Viskas,daugiau nei žodžio,nepykite užeisiu paskaityti kuo gyvenate,pasilabinsiu.

</p><p>Kodėl tau nepakanka Pou, nežinau, kodėl nori išknisti, kas aš išties esu - taip pat nežinau. Aš juk neknisu apie tavo gyvenimą. Kad blogas esi žmogus, taip pat nesakau ir savo žodžių į mano burną ar mintis nedėk. Kad nepatinka, jog mane puoli - taip, nepatinka, tą ir sakau atvirai. Tai yra nuasmenintas forumas, ne facebookas. Jei noriu bendrauti ten, ten ir bendrauju. Dabar esu čia, tad prašau gerbti mano pasirinkimą ir nemaišyti forumų su socialiniais tinklais. </p><p></p><p>Jei turi ką nors man pasakyti kaip asmeniui - tam yra asmeninės žinutės. Tavęs aš asmeniškai nepažįstu.</p><p></p><p>Jei manai, kad noriu kam nors pakenkti - tavo valia taip manyti, bet taip nedarau nei forume, nei realiam gyvenime. Ties tuo ir baigiam.</p>
Pou ,viskas kas paspaudus enter atsiduria kiber erdveje lieka ir yra copy paste.Todel vengiu asmeniskumu ir zinau ,kad viskas gali buti panautota pries mane.Negi manai ,kad buvau tokia naivi pradedama si ginca ir nesitikejau ,kad ginsi sistema ? Tik as jauciuosi galinti bent truputi apginti silpnesni,senesni,ne toki asa sistemoje.Taigi tamsusis penktadienis -eli eli lama sabachthani?
Taip ingrida ,vakar mire man artimas zmogus,esu nelaiminga.Nusikaltimas but nelaiminga? Kazkas turi temoje nelaimingumo monopoli?
Labas rytas,
AA, paskutinį kartą parašau šiuo klausimu, nes na tikrai.
Čia yra forumas, kur susirenka žmonės pakalbėt, o ne kaltint kažkuo, už kažką.
Aš juk nekaltinu tavęs už tai, kuo tu esi realiam gyvenime, nepersekioju tavęs, nesiknisu, netampau info iš vienos temos į kitą, neįrodinėju, geras ar blogas esi žmogus.
Nepaisant to, kuo aš buvau, esu, būsiu gyvenime, tai yra mano privatus reikalas ir prašau to brūkšnio neperženginėt. Diskutuok apie tai, apie ką aš rašau čia.
Jei dirbau sistemoje, tai ir valio. Jei dirbsiu, taip pat valio. Tau skauda nuo to? Tik kaip tam pavyzdy, kur gamykloje dirba tūkstančiai žmonių, tu negali kaltinti vieno už visas klaidas ar vienam priskirti nuopelnų už pasiekimus.
Taip, man atrodo, kad mūsų sveikatos sistema nėra pati blogiausia, nes aš domiuosi ir kitomis, jų sandaromis, kaip veikia. Bet aš nesu atsakinga už ją, nesu atsakinga už esveikatą. Man įdomu socialinės sistemos. Daug kas įdomu.
Man įdomu vaistai, jų veikimas, atradimai. Man įdomu verslas, jo logika ir nelogiškumas. Įdimu politika. Įdomi sodininkystė ir viskas, kas susiję su gamta, nuo ornitologijos iki gulėjimo išversta bamba pliaže.
Jei aš kažką suprantu, patariu, paaiškinu, jei nežinau - patyliu.
Būk laiminga tame, ką darai, kuo užsiimi ir palik kitam žmogui laisvę tokiu būti, nepuldinėk ir nesikabink.
Geros dienos ❤
Malonu ,kad nurodai ,apie ka man diskutuot.O man neidomu ,kas tau idomu ,sekmes spardant silpnesnius ,pou.Nes tie kam sistemoje ne taip puikiai sekasi buna tavo suspardyti ,nes tau matai sekasi ,tu gauni daugiau.O kiti negali ,tai patys kvaili.
Dusia ,savotiskai tai tavo tema,atsip[rasau tik taves uz sita vaiku darzeli kaip tu sakai.Kitu tai ne.
Mhm, spardau. Ne tavo mados.
Geros tau dienos tame, kas tau įdomu.
Jei jau trukdau, bendrausiu su pašnekovėm, kuriom tegali įkąsti nuotoliu. Kad per mane nekliūtų ir kitoms, šioje temoje.