Labos,
jauciasi pavasaris,visos tik apie darzus.
As galvojau,gal mano gaminti konservai neskanus,kad nevalgom,o pasirodo visoms ta pati beda

Mano darziukas tik 37,5 m2 ir is jo valgom 3 seimos ir gana visiems,tik zinoma sodinu ir priziuriu as viena.Kai man reikia kur isvaziuot,daznai sutampa,kad kiti dveji turi uzimtas savaites ir neiseina ateit paliet,bet as nepykstu,ne visada vaziuoju kur vasara ir ne visada atsisako man padet.Tik siemet planavom geguze i Isp.brolis tuo metu leks i Barselona,sunus amzinai uzimtas su savo 4 vaikais,bet sake palies.
Kiek uzauga tiek uztenka.
Morkos jau pasetos siltnamio pakrasciuke labai ankstyvam naudojimui,buna labai dideles ir skanios,dar nesudyge.Lauke irgi iberta ,kai baigsis siltnamyje,bus lauke,o zieminiam vartojimui nebesesiu,sukirmyja ir dar ,palikus zemej per ziema apsisaknyja ir sumedyja.Daryt kazkokiu kaupu nedarysiu,nei eglisakiu cia rasi,nei ka,tik peles isnesios viska ir amen bus mano vargas.Kol yra pardej organika skyrelyje,tol perkam ziema.As ir taip laiminga,kad turiu savo darzoviu visa sezona.
Porus visada seju apie ta laika,bet zadu siemet nest,ne ypatingai jie mums sueina,MB saukia,kad per kieti jam ir neduoda skonio,o man skanu.Butinai sodinsiu vel pastarnoku,sueina vietoj bulviu.Skanu.Ir butter nutu(sviestinio riesuto).Noreciau kopustu,bet nepagaunu sezono,kada jie sodina,kada jie nurodo,man nepasiteisino,o ir pas juos nemaciau,kad augtu.Ka augina,tai kale lapai ir marigoldu lapai,tu tai matosi kiekvienam darze.