Labas rytas.
Ex,pas mane žirniai jau sudygo.

Luety,viskas gerai.

Labas rytas, Kokios Jūs ankstyvos. Mano balkone pomidorai žaliuoja, labai išsitempę, liauni. Bet meilės nebuvo, kai sėjau ir nežinia kaip čia bus su ta sodininkyste. Lynoja, išsivaliau vieną langą, einu kitą išvalysiu. Kitą buto pusę ir balkoną paliksiu kitam kartui, kai baigs dulkint kiemą su traktoriais ir kita sunkia technika - gretimą namą renovuoja, pamatus tvarkė, tai viską iškniso, dabar laiptinių prieigas tvarko. Alergologė dėl slogos nieko nepasakė, sveika 😁 Brėžinukai geri. Na, bent tyrimą dėl vapsvų paėmė. Jei bus blogas, gydys nuodais ir gal nereiks bijot anafilaksinio šoko. Muka, kaip Tu?
Šiandien ta diena kai girdisi kaip žolė auga... Gamtoje smagu. Pou tu vapsvos ar bitėms įkandimui alergiška? Nes jų nuodai skirtingi. Bites rūgštis, vapsvos šarmas. Dažniausiai būna alergiški bitėms? Man bitės ikandimas dzin. Vapsva labai rausta ir niežti...
Vapsva tuomet pasidarbavo. Ta, kurią visi širše vadina.
Įdomiai taip. Juk nekart buvo tiek bitės, tiek kamanės, tiek vapsvos įgėlusios. Parausdavo, paskaudėdavo ir tiek. O va čia gerklos pradėjo tinti.
Prieš 6 metus brėžinukus darė, tai buvau alergiška ir piktžolėms, beržams, graižažiedžiams- siuntė reumatologė. Nors realiai nebuvau gyvenime alergiška.
Dabar alergnė sloga yra, čiaudulys, kosčiojimas, o tyrimai geri, nulinė reakcija, kai anąkart 5 cm blynai raudonavo. Paradoksas.