Labas rytas.
Labas rytas,
Žolia, nekirsk, o jei pas tave išnyks, kaip pas kažkurią, pajudinus? Rasiu sodinukų, ne turguje, tai ŽS gal. Labai gražios ![]()
Čia tik sureagavau, kad Dusia sakė pasėjo daug, tai jei pas ją sudygs, kokią kvietką priglausiu su dėkingumu, jei būtų perteklius.
Reiks, kai atšils, Vyrą pakalbint, kad į Stoties turgų pavežtų, ten gal gėlių pasirinkimas nemažas. Tik jis pyksta, nes aš nepaeinu, o gėlių man reik ![]()
Mukut, aš daviau šalavijų sėklų ir pentinio mėlyno - rusmenių nea, neturiu.
Merginos, kiek ežiuoles palaikyt šaldytuve? Ar į šaldiklį kišt, kad pasistratifikuotų?
Dusia, ačiū! Man taip pat patinka dalintis, jei tik turiu kuo.
Turiu du pakelius ežiuolių, vieną įkišiu į šaldiklį, kitą tavuoju būdu. Jau kad pridygs, tikiuosi ![]()
Pas Sesę turėjom išpjauti 3 buksmedžius, rutulinės formos, 20 metų. Gražuoliai buvo, kol bjaurastis neužpuolė
Taip gaila. Dabar reiks toje vietoje gėlyną perdaryt.
Luety, aš vis pagalvoju, o gal tu Detralexo pagerk?
P.S. Dusia, išsimušiau iš morkų. Užsisakiau kelias iš BalticSeeds dabar. Anksčiau man Nectar jų buvo tobulos.
Va mano pernykštės ežiuolės, iš jų sėklų pririnkau. Galvojau, jei sudygs, apdalinsiu. Krūmeliai po žiemos kažkokie įtartini prieš porą savaičių, kai sode buvom, bet gal dar anksti jiems atsigauti. Nežinau ar ne kaput. Jei suvešės (pernai tik sodinau) ir paaugins atžalėlių, tai galėsiu dalintis ![]()
balta.jpg 128,86KB
0 Parsiųsta kartų
oranžinė.jpg 63,66KB
0 Parsiųsta kartų