QUOTE(saintlina @ 2024 04 04, 09:11)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73142450" data-time="1712221447"><div><p>Apskaita buvo tarybinė pinigų principu. PVM (!!!!!) nebuvo

.
</p></div></blockquote><p> ir mokesčių nuo darbo užmokesčio beveik nebuvo ))) keli procentai kartu sudėjus profsąjungai ir soc.draudimui, ir psio ))</p><p>Pas mus sena įmonė, aš dar gimus nebuvau, o čia jau dirbo pilnu tempu. Visi darbo užmokesčio dokumentai guli čia archyve. Eidavo krūvos senų darbuotojų pažymų kai būdavo laikas į pensiją. Tai buvau akį užmetus.</p><p></p><p>Dėl to pastato senumo pas mus šią savaitę kokį tai filmą filmuoja

laksto čia su senienų rekvizitu techninė komanda. </p>
Nu gal sovietine statyba,griaus nama

Jokiu sovietiniu reliktu
QUOTE(Amadėja* @ 2024 04 04, 10:04)
<p>Padirbau šiek tiek vadinasi padedant sodint krūmelius. Vakar šakės. Taip koją skaudėjo vakare lyg mėšlungis sutraukęs būtų. Iki ašarų. Dieną tempimo pratimai kiek padėjo. Skausmo šaltinis klube. Visą naktį nėjo rast kaip atsigult, kad nediegtų ir čia po diklofenako ir raumenis atpalaiduojančių vaistų. Ryte aprimo, numigau. Truputį pavaikščiojys vėl blogai. Aišku gerai dar, kad išvis atsikelt pavyko 😂
</p><p>Ryt pas neurologą.</p><p></p><p>Užkniso negyvai ta mano sveikatos būklė: jei ne sinusitas, tai nugara, tada vėl sinusitas ir vėl nugara. </p><p></p><p>Stogą rauna. Turiu šiand.vizurą pas psichiatrą (psichiterapeuto poliklinika neturi). Nžn varyt ar atšaukt, nes nežinau net kaip pavyks nuvažiuot 😁</p>
Nu va,drauge.Ir as sianakt visa nakty maliausi,koja lyg kas suktu i grazta aplink blauzdine asi.Kokia padeti berandu,kelios minutes ir vel suka aplink savi asi.MB nervavosi,kad neramiai guliu,nu bet ka as padarysiu,tpks seniu gyvenimas.Negeriau jokiu dichloberlu,kentejau.Dabar buvau prasieit,tai per kelena ,sone is vidines puses skauda,bado.Dar kompresine kojine nusmunka,tai isispaudzia i oda,nemalonus toks jausmas,nesitaisysi po kelnem gatvej.
Kad kirksni skauda,kai klubo sanariui kas nepatinka,tai faktas.Buvo kelis kartus,bet toks skuasmas,kad net vaiksciot negali.
Dusia,numezgiau viena kojine,is DK siulu,storoki,bet reikiamos spalvos teturiu tik tokius.Bumerango kulno nenoriu,nepatinka jis man,tai dariau pasaga,mokiausi,ardziau,mokiausi ardziau,kol galiausiai pataikiau i savo ismiera.Atrodo,kas cia toks paprastas kulnas,bet nuo pirstu mezgant,viskas kitaip,reik trigonometrini matyma turet,o as neturiu.Man labai patinka megzt nuo pirstu,bet kulnas ir akiu uzdarymas marudnas darbas.Bet iveikiau viena ir esu gana patenkinta.Siaip sunki uzduotis.Zakardo nenoriu i tema itraukt,tai tenka ieskot ,ijungt fantazija.
Mukte,bandysiu jiems skambint,gal pakeis taloneli,bet abejoju,nes pas juos gali gaut tik veliau,o anksciau nustatytos dataos ne labai.