neeikvoju energijos politikavimui,po to blogai jauciuosi,nes niekada neprieisim vieningos nuomones.Man paminklu griovimas ne tik rusu,bet ir savu rasytoju-nonsensas.Savo nieko nesukuriam,tik vaivorykstem apkabinejam viska,o pavyzdys zaliojo tilto po statulu nugriovimo vercia viska galvot kitaip.Verst,kad tik verst.Mada.Taskas,mano noras diskutuot baigiasi,man patinka diskutuot su bendraminciais,issiaiskint,issivartaliot ir peieit vieningos nuomones.
Pas mus pradejo lyt,taip ramiai graziai.Bet ejom su Mb i turgeli,kelias geles papirkom,dar truko vienoj vietoj.
Apie konservus dar nenoriu galvot.Vakar pasidariau skaniu salotu pietums is salotu lapu,burokeliu svieziu lapeliu,turnipo ropeles,svogunu laiskai su aliejuku,buvo apsivalgymas.Greiciau atsirastu agurku,butu tobula.
As edri,kaip Kavasucitrina,kad raso,tai jokiu padazu ,o ypac skaniu,bijau ir valgyt,bet chili sweet su bambukais,labai megstu su vistiena.Tobulas.
Pati stengiuosi ju nevalgyt nes ir taip yra is ko pilvo ratus augint.
Tiesa,apie garbinima,as galvoju,kad garbinamas yra tik Dievas,o visa kita menas arba istorija.As isvis pries griovima bet ko,kai nera ka pastatyt i vieta.
Dar del UK siukslynu Dusia rase,kad ju mate daug.As kur gyvenu,labai svarus miestas.Pas mus jau nuo 6 ryto valytojai dirba ,masinos urzgia,siurbia,plauna.Londone budavo siuksliu indusu rajonuose,bet jie yprate taip gyvent.Bet ir Londone jau tvarkosi daug geriau,negu pries 20m,kai as atvaziavau.Dideliam mieste daznai truksta to personalo juodam darbui,o siuksliu dezes buvo panaikintos,kada prasidejo teroristiniai aktai Uk.Dabar jau gryzta i normas,bet truksta zmoniu samoningumo.Ismokys greit ,kameru daugiau visur,negu noretusi.Socialine skaitmenine sistema isaukles visus.