Nors tiesa sakant ziuredama madas suzinojau kad yra 50 netikros vilnos versiju ,nauji fizikos desniai ir turbut magnetiniai asigaliai irgi jau pasikeite.

Labos,
Kaune lietus šuorais vaikšto . MB važiavo labai anksti kraujo priduoti , tai lyjo labai . Priverčiau pasidaryti mokamą tyrimą, nes draudimas baigiasi. Nors tiek panaudos. Aš ėjau apie 8 , tai jokio lietaus.
Muka Man gyvenime pasisekė - visada turėjau labai puikius kolektyvus. Nes kur blogai aš nebūnu
. Mano sveikata man brangiau. Dirbti ir taip sunku mano srityje , jei dar kolektyvas nemielas, tai pragaras ne darbas.
Ps pasipasakosiu istoriją. Paskutinėje kelionėje kažkelintą dieną gidas manęs paklausė kuo aš dirbu . Aš jo paklausiau ką jis mano kuo aš dirbu. Ir abudu labai juokiamės . Kas mane tikrai nudžiugino , nes labai dažnai darbas uždeda štampą.
Mes raugiam 3-4 kartus per žiemą , po 2 trijų litrų stiklainius.
Moku ir viena suraugti . Paprastai kartu , nes mergelė geras tarkuotojas. Tokiam kiekiui darbas nesunkus, greitas darbas. Aš biški prikli moteriškė esu - nelabai galiu kitų raugtų žalių valgyti. Pirktus troškinu. Nes nežinau plovė rankas ar ne...
Čia kaip man Turkijoje buvo : važiuojant iš ekskursijos vairuotojas trumpindamas kelią prasuko pro daržovių augintojų kaimą kur šiltnamiai... Tokio bardako net Maroke nemačiau. Po to viešbutyje valgyti daržovių nebesinorėjo.
AA tema ir aplamai draugės reikalingos, kad būtų kam padejuoti . Vyrams nepadejuosi ... O mus moterims nereikia sprendimo , mums reikia išsikalbėti.
Ir aplamai aš ginu moterių teisę dejuoti
Ate, jaučiu ir aš gal iš Norfoj pirksiu. Dar gal Vilijampolės turguj būtų, ten užsukam kartais.
AA, aš spanguoles laikau šlapimo pūslės, inkstų profilaktikai. Vis pagraržiu rerą kartą.
Prikepiau kotletukų su tarkuotom morkom, su bulvėm ir raugintais kopūstais prisikirsim. Ir dar barščių išviriau. Vėlyvo rudens maistas.