Jei nesumokėčiau negydytų. Tik būtinoji pagalba.
Taigi yra dalis žmonių už kuriuos ligonių kasoms sumoka valstybė.
Taigi visos gydytojų paslaugos yra apmokamos.
Muka, parašei, kad visus be išimties į dirbtinę komą įvesdavo. Mes parašėm, kad ne. Tada sakai, kad mes nežinom, jog taip darė, o va jau jūsų keletas, tai žino. Na ir nuvažiavo kamuolys.
Tavo Mamai norėjo sukelti dirbtinę komą? Jei taip, tai taip ir reikėjo parašyt. Nes TIKRAI ne visiems sukeldavo, o tik kritinės būklės pacientams.
O gal tavo Mamą norėjo guldyti į ligoninę, o tu baiminaisi, kad jai bus sukelta dirbtinė koma?
Aš labai džiaugiuosi, kad tavo Mama išsikrapštė su jūsų pagalba. Kiekvienas dėl savo artimo padarytume viską, kas yra žmogaus jėgoms padaroma.
Bet noriu pasakyti, kad man fek, kai varot ant medikų. Skaudu.
Pou aš nevisprotė. Aš konsultavausi su gydytojais ir mūsų visų sprendimas buvo teisingas ji gyva šiandiena. O tuo metu buvo medikų spendimas kišti visus į komą, jeigu tik būdavo laisvų aparatų, taip buvo, aš jum jklmn milijonajį kartą rašau taip buvo, o ką jus suprantate čia jau jūsų suopratis, aš rašiau apie savo patirtį ir neklausiau jūsų, kodėl taip darė.
Muka, aš tau sakau, kad nebuvo sprendimo kišti visų į komą. Gali jklmn rašyt kiek nori šitą nesąmonę, nes tai nesąmonė. Nardindavo į komą tik tuos, kurie nesugebėjo savarankiškai kvėpuoti. Tu supranti, kad iki reanimacijos buvo kelias taip pat? Niekas ne tai kad nenardindavo į komą, tačiau ir į reanimaciją neguldė be reikalo.
Mano Sūnus plaučių uždegimu sirgo covidiniu. Mėnesį gydė, mėnuo remisija ir vėl pablogėjimas dviems mėnesiams. Namuose.
Mamos draugė norėjo į ligoninę, o ją tik po savaitės išvežė, nes visos lovos buvo užimtos net ir atraminėse ligoninėse.
Pou , taip ir nesupratai , ne gydytojus, o sistemą...
Pirmiausią ministeriją išvaikyti, su visais Uabais prie jos.
Gydytojai sistemos dalis. Žemutinė grandis ant kurios išsilieja žmonių pyktis... Visos pamenat atsitikimą kai gydytoją iš darbo atleido nes per atostogas receptą pratęsė? Labai mylimas žmonių buvo . Bet sistemai netiko.
10 metų mokytis , sunkai ... Ir ? Užsidėjus ciniko kaukę išrašinėti vaistus kurie negydo ?
Galiu pagirti Kauno klinikas. Ir gyriau temoje:
Du kartus lankiausi 2024 metais. Papildomai konsultacijai vasario mėnesį , ir gegužės pabaigoje tyrimui. Nuostabūs gydytojai.
Pou kiek kainuoja liga aš žinau .
Ir ne aš sumoku už močiutes, vaikus ir tt. Valstybė juos apdraudusi .
Asmeniškai turiu gyvybės draudimą su kritinėmis ligomis . Kažkuriam laikui užteks jei ką .
Anidanda, sakei turi verslą... Tai kovido laikotarpiu pakvietė į ligoninę dirbti ,nes žmonių trūko?