Labos,
Dėkui Ingrida už kavą

Vasarinė
Muka dėl bitininkavimo - mano pasiūlymas galioja. Visada sakau - nori bitininkauti - pasibandyk . Mane dūzgimas ramina... Ir esu pakankamai atspari įkandimams . Yra žmonių kuriems labai skauda , yra kuriems netinka jų dūzgimas. Ir dar - sunkus vyriškas darbas ... Fiziškai . Pakelt. Atkelt ir tt.
JustDi sėdimas darbas... Tirkai ne sveikata su tokiom bėdom kaip tavo

Pertraukėlės dažnesnės , sėdėti teisingai ant sėdinkaulių - kaip moko? Kad mažiau pilvo organai susipaustų sėdint ... Kažkur skaičiau , kad tokias ligas kaip Tavo ir Pou provokuoja sėdimas darbas . Užspaudžia, susipaudžia , nenuteka pakankamai gerai tulžis . Nežinau kiek teisos.
Dėl draudimų : aš prieš visokius draudimus. O šiais laikais taigi kvaila. Interneto neužblokuosi.
kukuska007 kaip smagu

Jei ne paslaptis kiek avilių ? Kokiuose aviliuose bitininkaujat ? Aš senoviniuose dadanuose. Kaip pas mamą išmokau
Dėl kavinių : Muka tau tik kavinėse ir maitintis . Numestumei svorio

. Sutinku , kad yra visokių . Bet aš už tai kad švenčių proga nueiti į gerą kavinę, o ne plūktis apie puodus . Pvz gimtadienio proga , ar kt .
Mudu kavinėse maitinamės tik švenčių proga ir kelionėse... Keliaujant į mašiną imu tik vandens , jokių ten užkandžių ( gaunasi labai neblogas PB) . Kaip sakant iš visko stengiuosi išspausti naudos. Mano MB lieknas, bet sveikatos sumetimiais irgi labai neblogai tas PB.