Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, kokio šildančio išgerk 💗

Visiškai nešalta buvo. O ir oras toks minkštas ❤️ 

Bet putojančio, žinoma turiu ))))

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Anidanda-nuostabu. wub.gif
Atsakyti

Mano dingusi siunta šiandien pasiekė pirkėją, parašė ji man tiesiogiai. Paštas niekam jokio pranešimo neatsiuntė, vinted iš vis atšaukė sandorį, grąžino pirkėjai pinigus, o man parašė ups, siunta dingo 😄. Bet va žmogus sąžiningai pasakė, kad gavo siuntinį ir pervedė pinigus man tiesiogiai. 

Atsakyti

Anidanda, kaip gerai baigėsi siuntos istorija :super: O mes Klaipėdoj šiandien. Galvoju, kad reik iki Palangos nuvažiuot. Bet reiktų kad sutemtų, manau. Šiandien jau visiškai apniukę. Nelijo bent iki šiol. Gerai, kad vakar Nidą aplankėm, ir dangus, ir vanduo visai kitos spalvos buvo :wub: man išvis Neringoj jūra tokios gražios spalvos.. kažkodėl ta pati jūra iš kitos pusės visai kitaip atrodo ))

Linkėjimai iš viešbučio :)

Pridėta:

Atsakyti

Gražiausias nykštukas is kairės 😍

Mes snd važiuojam į estepona praleist likusias atostogas. Tik apartamentu šeimininkė kažkokia neaiški, neatsako į žinutes normaliai, jokių instrukcijų nedavė, kaip į butą patekt 😎, praignoravo mūsų pažymėtą atvykimo laiką, tik kai bookingo servisui parašiau, kažką neaiškiai ispaniškai atrašė, kad reiks atlikt check in Po 2 pm🧐. Nors Visi check in liepia padaryt Prieš kelias dienas, čia nauja ispanų tvarka, visus duomenis reik suvedinėti į spec portalą. O šita nieko. Tikiuosi viskas bus OK, ne liksim benamiai 😁 

Atsakyti

Kokie turėklai 😍

Atsakyti

Čia suoliukai. Kiekvieną tokia nišą skirta skirtingiems Ispanijos miestams. Iš plytelių ant žemės sufldeliotas regiono žemėlapis, o ant sienų ir suoliukų iš plytelių visokie vietos gyvenimo vaizdai. Viršuje plytelinis herbas

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, serviruoji mums jau žiemą :) Šįryt perskaičiau, kad po Naujų žiema ir atbildės. Per tas šventes susimaišė viskas, laukiu laiko po naujų, kai vėl viskas susidėlios į įprastinį ritmą.

Anidanda, nelikot be nakvynės? Bet su tuo siuntiniu, geras fyntas gavosi. 

Saintlina, tavo Lesius kaip žaislinis atrodo foto :) O jūs dviese ir Lesius, ar ir Mažėlis kartu keliauja? Nesusirgai po maudynių?

Atsakyti

Viskas gerai, atsiuntė viską likus valandai iki atvykimo.
Šiandien pasliauziosim kur nors pasyviai, gamtoje, pavargau nuo miestų šurmulio. Važiuodami užsukom į alyvuogių augintojų kooperatyvu spaudyklas. Šviežias aliejus ~10€ litras. 2 nusipirkau, db gailiuosi kad ne 3 😁

Atsakyti

Labai gera kaina aliejaus  :)​ 

Atsakyti

Čia parduotuvėse toks pats jau daug brangiau. Lietuvoje tai turbūt trigubai keturgubai 

Atsakyti