Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas :) 

Kaip atšventėt? :)

Pou, kaip tavo sodas? Nuvažiuojat? 

Atsakyti

Labu,

Santlina, apie Anytos sodą ar naują? Naujas tik sklypai yr, tuščias. Šįmet dar anam gyvenimas vyks. Buvom sekmadienį, smagu paukščiai pypauja. Jei dar labiau žemė atsileos po pavasarinio lietaus, ten neįvažiuosim, nes pievos keliukas, o kelios vietos žemesnės.

O naujoj vietoj gal žemę sufrezuosim, kiek palyginsim ir sodą sodinsim. Medžiai ilgai auga 🌷

Atsakyti

Jei šiemet dar senam,  tai tada apie seną klausiau :) 

Aš vakar vietoj kaimo nuvažiavau į žygį su koliais :) ir kaip gerai padariau... reik gal mažiau daržuose knistis ir daugiau pakeliaut, pailsėt. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Kokie nuostabūs narcizai, Ingrida. Kažkada tokius nusipirkau papuošti virtuvę, o vėliau sode į pievą pasodinau. Kiekvienais metais atkakliai žydi. Ju ir pelės nesuranda, kaip ir vėlyvių,- taip pat pievoj įkišau svogūnėlius.

O jau kitur tai viską išcaksi, iš ešioja, kevaliukai tik lieka. Žiūrėsiu, ar liks tulpių. Pernai Sesė davė keletą tulpių, česnakų, poetinius narcizus pirkau - nosiukai išlindo.

Saintlina, aš jau seniai tą supratau, dėl to ir daržai susitraukė. Sveikatos gaila arti, palikom tiek, kiek reik, visiems nedalinam, o tik artimiausiems. Dar jei vietoj gyveni, tai pamažu viską apeiti, o tik kai atvažiuoji, tai reik pulti viską ravėt, nes apauga žole greit. Tai mes ir kažką sode, ir pavažinėjam po Lietuvą, prigalvojam visokių vojažų.

Tau gal mamukas daržų generolas, sunkiai supras kad tiek nereik. Močiutei mano buvo sunku. Pati jau nepajėgė tiek, o mes jau neprilakstėm tiek.

Atsakyti

Sveikos gyvos. Grįžom iš atostogų. Įdegem, pailsejom, išsimiegojom. Vaikas ir šuo puikiausiai išgyveno 😁, tik abu beveik nevalgė 🤣

Reiks ir man savaitgali šiltnamį išplauti ir paseti kokiu zalesiu biski

Atsakyti

Grįžom iš atostogų.

Vaikas ir šuo puikiausiai išgyveno 😁

Sveika sugrįžus  :4u: 

Na va kaip puikiai :)  

Atsakyti

Tau gal mamukas daržų generolas, sunkiai supras kad tiek nereik. Močiutei mano buvo sunku. Pati jau nepajėgė tiek, o mes jau neprilakstėm tiek.

Klausimas su mamike. Jai vis mažai visko. Bet jau irgi metai daro savo, nebepatemps pagal norus.

Atsakyti

Porą metų  gal papriekaištaus, kad per mažai padedat, kol sumažins plotus. Bent mano Močiutė taip darė. Nes gi ir gyvulių reikėjo, jiems pašaro, o jau nepajėgė...

Anidanda, šaunus vaikis!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Balta? smile.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Vajei kaip balta, o vakar vakare lijo. Buvom arenoje, tai mašiną pastatėm tolėliau, kad lengviau išvažiuit būtų, sulijom, kol grįžom iš rungtynių. O šįryt balta 😍

Atsakyti

Pas mus naktį biski pasnyguriavo, bet db jau nutirpo, nieko nebėra, pavasario paukščiai čiulba 

Atsakyti