Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai mes dar prieš važiuojant pasivaikščiojom ))) nes tamsoka fotkinimui buvo.

Penktą keliuosi visada. 

Atsakyti

Baisūs laikai, kai tokioj ankstybėj keldavausi kasdien. Pelėdai tikrai baisūs. Dabar natūraliai atsikeliu po 6, savaitgalį vėliau.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 17, 16:58)
<p>Baisūs laikai, kai tokioj ankstybėj keldavausi kasdien. Pelėdai tikrai baisūs. Dabar natūraliai atsikeliu po 6, savaitgalį vėliau.</p>

Vistiek anksti. ax.gif
Nuos septynių pradedu budėti,keliuosi prieš aštuonias.
O tai kelintą einate miegoti?
Atsakyti

Aš 8 keliuosi. Jei reikia 7, jai man žiauriai sunku. Savaitgalįais iki 10 miegu. Aš tikra pelėda visą gyvenimą. Vyresnysis vaikas buvo vyturys, tai kaip vargau kai kūdikis buvo, 6 val - zvalutelis, tekdavo ir man keltis. Mažylis su manim iki 10 miegodavo. MB irgi pelėda, kasryt vargsta 6.30, sunku jam

Atsakyti

Baisūs laikai, kai tokioj ankstybėj keldavausi kasdien.

:D :D

Atsakyti

Aš atsibundu prieš žadintuvą. Ir man visiškai nesunku keltis. Nebūna taip, kad dar pamiegosiu 5 minutes.. vasarą net ir ketvirtą prabundu ir einu su šuniu kur nors toliau. Būna, iki aštuonių jau dešimt kilų praeinam.

Miegot einu 10-11. Bet išsijungiu momentaliai.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina ir užtenka miego?
Atsakyti

Ingrida, aš apie 11 vakaro einu miegoti paprastai, kartais anksčiau ar vėliau.

Atsakyti

IngridaB, 18 Bal 2025 - 08:11, parašė: Saintlina ir užtenka miego?
Užtenka. Pasigirsiu ir čia kokį velykinį zuikį įsigijau :) Murano stiklo. Nu toks fainas 😍

Pridėta:

Atsakyti

Oho, gražuolis.

Nu bet kokie ausyčiai pas Retrauską  :wub:​ 

Atsakyti

Taip planavau, kaip ruošiuos Velykoms dvi dienas, o nieko šiandien nepadariau )) braškes pasodinau ))

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 04 18, 20:24)
<p>Taip planavau, kaip ruošiuos Velykoms dvi dienas, o nieko šiandien nepadariau )) braškes pasodinau ))</p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bet braškės pasodintos,už tai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti