Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas!

Amadėja, o kodėl pusę Vilniaus reik aplakstyti? Nueini į vaistinę, jei neturi, pažiūri ar gali užsakyti iš didmenos, mieste gausi per porą dienų max, bet dažniausiai kitą dieną. Jei tiekimo sutrikimas, vaistinėje mato likučius kitam filiale ir pasako, kur nuvažiuot. Galima paprašyt, kad paskambintų kolegei ir rezervuotų tau tą vaistą. Jei tam tinkle neliko, eik į kitą tinklinę vaistinę, ten pažiūrės. Paprastai gi vaistinbės netoli viena kitos skirtingų tinklų.

Tai esmė, kad vaistas nebetiekiamas. Man pasakė, kad jų tinkle nėra, nurodė kur gali būti, ten irgi nebuvo. Po to pati radau atsitiktinai. 

Atsakyti

a88077b4af555372938758937b3f2c64.jpg
Labas rytas.
Mes 31 į Kretą,7 grįžtame.Prasilenksime. mirksiukas.gif
Vakar gydytoja išrašė Sirdalud nuo uždegimo,tik perspėjo migdomi šiek tiek.Tai vakare negėriau savo miego tabletės,išmiegojau iki ryto.Tik kėlimasis jau šeštą,kai su miego tablete išmiegu iki pusės aštuonių.Tuo pačiu skrandžiui,geriant šitą tabletę gerti Escadrą.Ir nuo skausmo paprašiau diclac išrašė,jei ką.Kad kelionėje turėti.
Įdomi ta mano gydytoja,ką paprašau,tą duoda,net nesikelia nuo kėdės,Kai senoji bent dėl vaizdo paspaudo,ką skauda.Čia siuntimai echoskopijai,mamogramai,neurologui.Ko noriu,tą išrašo. ax.gif

Už diclac yra fainesnis vaistas...DIOMPRAZ 75 mg/20 mg modifikuoto atpalaidavimo kietosios kapsulės

diklofenako natrio druska/omeprazolas

Atsakyti

Tai man nebūtina gerti nuo skrandžio?Diclacas gal dirgina?Nors aš jo negeriu dar.Tai tyrimas ,siuntimas pas neurologą.Ten jei skirs,tai skirs.Dar nesiregistravau,neįsivaizduoju kada pakliūsiu. ax.gif

Ingrida, diklofenakas dirgina. Dėl to ir rašiau, kad jų būna kombinuotų (ir diklofenakas, ir omeprazolis vienoj kapsulėj). Diompraz dabar netiekiamas.

Jei vartosi diklofenaką, būtinai ir nuo skrandžio gerk.

Atsakyti

Tai esmė, kad vaistas nebetiekiamas. Man pasakė, kad jų tinkle nėra, nurodė kur gali būti, ten irgi nebuvo. Po to pati radau atsitiktinai. 

Koks čia purškalas nebetiekiamas? Salbutamolis? 🤔

Už diclac yra fainesnis vaistas...DIOMPRAZ 75 mg/20 mg modifikuoto atpalaidavimo kietosios kapsulės

diklofenako natrio druska/omeprazolas

Aha, diompraz geras vaistas, ir nu skausminga efektyviai ir skrandžio nedirgina. Nors MB nuo jo vidurius paleidžia 😁

Mes su 3 draugėm varysim į Rodo salą 4 dienoms birželio gale. Tai gavau užduotį viską suplanuoti ir užsakyti. Tikiuosi bus smagu 

Atsakyti

Koks čia purškalas nebetiekiamas? Salbutamolis? 🤔 Aha, diompraz geras vaistas, ir nu skausminga efektyviai ir skrandžio nedirgina. Nors MB nuo jo vidurius paleidžia 😁 Mes su 3 draugėm varysim į Rodo salą 4 dienoms birželio gale. Tai gavau užduotį viską suplanuoti ir užsakyti. Tikiuosi bus smagu 
Flixotide 125 

Bet su juo amžiais bėdos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gegužės 2025 - 11:29
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Kaip man patiko Rodo sala?Ar kad nedidelis viešbutis buvo,visi savi.Dabar vaikai Kretoje irgi parinko nedidelį viešbutuką.Ką Kretoje galima pamatyti.Prigasdino mus čia visi su važinėjimu,kap galima sustoti ne vietoje ir baudas. blink.gif
Atsakyti

Praleidom kretoj 2 savaites, važinėjom visur. Jokių baudų negavom. Labiausiai patiko žygiai po tarpeklius 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 23 gegužės 2025 - 08:46
QUOTE(Anidanda @ 2025 05 23, 09:46)
<p>Praleidom kretoj 2 savaites, važinėjom visur. Jokių baudų negavom. Labiausiai patiko žygiai po tarpeklius </p>

Sesuo,pasakojo iš jų kompanijos,Kretoje,jaunimas važiavo nusimaudyti.Kažkur sustojo,ateina,neužsiveda mašina,paskambino iš ko nuomavosi.Tie paskambino policijai,mato atsistojo po ženklu.Bauda atėjo 600 eurų. bigsmile.gif Dukra sakė,lietuviai iš ko nuomuoja mašiną irgi atsiūs,kur negalima važiuoti.O dar žinote,kai nemoki kalbos............ ax.gif
Mes,Maltoje,sostinėje perlaikėme mašiną laiką,tai atėjo bauda tikrai nedidelė.
Atsakyti

Tai tiesiog ženklus reikia stebėt, nurodyta kur negalima statyt 

Atsakyti

Graikai puikiai kalba angliškai, jei nors biski mokat, susikalbėsit be problemų 

Atsakyti

Pasnekejau ką tik su kaimynu, sakė matė vilką mūsų kieme užvakar 7 ryto. Ir kitas kaimynas mūsų kvartale matė irgi  :blink:​ 

Atsakyti

Kaišiadorių raj. jau meškos. Didesnių miškų ieško, tikriausiai. Aš net nežinojau, kad pas jas toooookio gerumo uoslė.

Pernai, kai Dzūkijoje grybavau, tai kiti grybautojai sutikti klausė, ar nebijau sutikti meškos. Pernai nebijojau. Šįmet tokia jau tikra nesu. Jei toli nuklystu, atsiranda protarpiais toks jausmas, lyg kas stebėtų. Manau, kad koks žvėrioks. Kelis kartus smėly dideles pėdas, panašias į šuns, buvau užtikus. Tai ten jau viena neklaidžioju. 

Ai, Ainidanda, savo kovinio į lauką tai vieno nepaleiskit, jei vilkai apsilanko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 23 gegužės 2025 - 13:47