Va pora foto
att.X7YFqWRCFlsrZkQL4u4DsXY8yz3l_fbdpiQiO27Ra3Y.jpeg 391,07KB
0 Parsiųsta kartų
Va pora foto
att.X7YFqWRCFlsrZkQL4u4DsXY8yz3l_fbdpiQiO27Ra3Y.jpeg 391,07KB
0 Parsiųsta kartų
att.92zL_-7IZgg30qjYe48wVGjh2ar1bX153h5Xe_5ynW4.jpeg 185,77KB
0 Parsiųsta kartų
att.vtDSNaNec9WeppIV2CSeLQS8v-iW6GmiA2Bc8B4rk-k.jpeg 176,46KB
0 Parsiųsta kartų

Sveikutės,
Na su tom kapinaitėm, tai nežinau, man rods,- perlenkta lazda. Bet Liepoja man graži, tos medinės vilos. Toks tikras kurortinis miestas.
Pas mus auga žalia ir mėlyna vynuogės. Tik Anyta jas nukarpo neteisingai, kai manęs nėr sode. Jos išbujojo, bet vistiek, jas karpyt reik šakomis, o ne viršūnes. Jai žiūrėk, apšniojus. Tada užaugina kalną atžalų, virsta, nes svorio centras ne vietoje gaunasi ir uogos smulkėja. Kiek sakai, kad negerao, bet žiū vėl savo padaro. Maniškė sodinta žalia, labai skani, aromatinga, bet veislės nežinau, kolegė davė auginuką.
Labas rytas,
Anidanda, jei augintinį augini kaip šeimos narį, tai žinoma. Bet normalios kapavietės įrengimas, man jau per daug, - ją juk reikia prižiūrėti, ravėti ir t.t.
Ingrida, na kaip čia taip galvoji "vaikus pavesti", jau vaikams namelis mažiausiai rūpėtų, jei tau kas atsitiktų. Reikia apie save galvot, nes jei rūpiniesi savimi, tai rūpiniesi, ir vaikais. Mes tiesiogiai įtakojam tai. O jei savęs negailim, tai galų gale vaikams bus rūpestis dėl mūsų. Painiai surašiau, bet gal suprasit.
Labas rytas,
Anidanda, jei augintinį augini kaip šeimos narį, tai žinoma. Bet normalios kapavietės įrengimas, man jau per daug, - ją juk reikia prižiūrėti, ravėti ir t.t.
Ingrida, na kaip čia taip galvoji "vaikus pavesti", jau vaikams namelis mažiausiai rūpėtų, jei tau kas atsitiktų. Reikia apie save galvot, nes jei rūpiniesi savimi, tai rūpiniesi, ir vaikais. Mes tiesiogiai įtakojam tai. O jei savęs negailim, tai galų gale vaikams bus rūpestis dėl mūsų. Painiai surašiau, bet gal suprasit.
Manau kažkam tai vienintelis kapas, kurį jie nori lankyti ir prižiūrėti