Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Va pora foto Priedas  att.X7YFqWRCFlsrZkQL4u4DsXY8yz3l_fbdpiQiO27Ra3Y.jpeg   391,07KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bandysime susidraugauti su vynuogėmis.Pasodinau pavasarį šiltnamyje keturias.Viena ir užaugino dvi kekes uogų.Kol kas labai gražiai auga.Trys latviškos,viena šveicariška.Reikia perdengti šiltnamį žiemai,neperdengiau samoningai,kad palytų per stogą. ax.gif
Kažkada auginome vynuogę bet ne vietoje augo prie ūkinio,pastoviai nuos stogo bėgo vanduo,ištisai miltligė,panaikinome. bigsmile.gif
Va mieste turėjome prie mb darbo,pietų pusėje,kasmet mėlyna buvo pilna Akdam. mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutės,

Na su tom kapinaitėm, tai nežinau, man rods,- perlenkta lazda. Bet Liepoja man graži, tos medinės vilos. Toks tikras kurortinis miestas.

Pas mus auga žalia ir mėlyna vynuogės. Tik Anyta jas nukarpo neteisingai, kai manęs nėr sode. Jos išbujojo, bet vistiek, jas karpyt reik šakomis, o ne viršūnes. Jai žiūrėk, apšniojus. Tada užaugina kalną atžalų, virsta, nes svorio centras ne vietoje gaunasi ir uogos smulkėja. Kiek sakai, kad negerao, bet žiū vėl savo padaro.  Maniškė sodinta žalia, labai skani, aromatinga, bet veislės nežinau, kolegė davė auginuką. 

Atsakyti

Matai, šuo daugumai žmonių tampa šeimos narių, o jo duodama meilė ir džiaugsmas neretai yra net didesni, nei is žmonių sulaukiame. Tad man suprantamas noras kažkaip tai įamžinti. Gal kai kurie net neturi nieko artimesnio už tą šunį 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Anidanda, jei augintinį augini kaip šeimos narį, tai žinoma. Bet normalios kapavietės įrengimas, man jau per daug, - ją juk reikia prižiūrėti, ravėti ir t.t. 

Ingrida, na kaip čia taip galvoji "vaikus pavesti", jau vaikams namelis mažiausiai rūpėtų, jei tau kas atsitiktų. Reikia apie save galvot, nes jei rūpiniesi savimi, tai rūpiniesi, ir vaikais. Mes tiesiogiai įtakojam tai. O jei savęs negailim, tai galų gale vaikams bus rūpestis dėl mūsų. Painiai surašiau, bet gal suprasit.

Atsakyti
Pou,juk antrą namuką ,čia aš užvedžiau. ax.gif
O jei būčiau atkritųsi,jiems naujas rūpestis būtų dėl manęs. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Anidanda, jei augintinį augini kaip šeimos narį, tai žinoma. Bet normalios kapavietės įrengimas, man jau per daug, - ją juk reikia prižiūrėti, ravėti ir t.t. 

Ingrida, na kaip čia taip galvoji "vaikus pavesti", jau vaikams namelis mažiausiai rūpėtų, jei tau kas atsitiktų. Reikia apie save galvot, nes jei rūpiniesi savimi, tai rūpiniesi, ir vaikais. Mes tiesiogiai įtakojam tai. O jei savęs negailim, tai galų gale vaikams bus rūpestis dėl mūsų. Painiai surašiau, bet gal suprasit.

Manau kažkam tai vienintelis kapas, kurį jie nori lankyti ir prižiūrėti 

Atsakyti

Kur Saintlina dingusi? Tikiuosi meškų nesutiko 😄

Atsakyti

Ingrida, tai aišku, kad būtų. Aš minty turiu,  kad jausk save ir savo sveikatą ir rūpinkis ja, kad vaikams vėliau nereiktų rūpintis :) Mūsų didžiausia dovana vaikams, kad mes visų pirma rūpinamės savimi, kad nebūtume jiems našta ateity. Čia taip trumpai.

Atsakyti
Uzduotis sunki ,bet imanoma .Tik neisivaizduoju kokiu budu tai Ingridai igyvendinti.
As nustociau visus turbintojus vartot,cukru ,fruktoze ,vyna,ir tai kepenims atsinaujint puse metu reiketu.
Bet as puikiai zinau ,kad Ingrida to niekad nedarys.Ir jos valia.
Beje ,ponios senjores,ka vartojat atminties turbinimui,man labai gigu truksta,jau galvoju apie citikolina.Gigu reikia dar vienai kalbai ismokti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 rugsėjo 2025 - 10:28

Aš ginkmedžio papildus naudoju galvos kraujotakai gerinti 

Atsakyti