Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlinute ,katuk tu mieliausias,palauk kol kitais metais pareis NT ir turbut automobiliu mokestis.
Tada turbut bus kazkas virs hiperimfliacijos.

visiškai nelaukiu nei vieno iš šitų mokesčių, bet vien jie taip pat nesukels hiperinfliacijos. 

Atsakyti

Čia Palangoj gal? 

Esam buvę. Tikrai skanu, bet kainos solidžios.

Pasiilgau savo pajūrio.. jau norėčiau ir į Palangą, ir į Nidą.

Palangoje. Atvažiuok, dabar gražu, spalvota, mažai žmonių 

Atsakyti

visiškai nelaukiu nei vieno iš šitų mokesčių, bet vien jie taip pat nesukels hiperinfliacijos. 

Tai kad pirmo būsto neapmokestino, o antram ten minimalus tas mokestis, jei vertė turto ne milijonine 

Atsakyti

Ar aš kažką ne taip supratau?

Atsakyti

Tai kad pirmo būsto neapmokestino, o antram ten minimalus tas mokestis, jei vertė turto ne milijonine 

nuo 450 tūkst apmokestins ir pagrindinį. Antras nuo 50 tūkst. Tik procentus savivaldybės pirmam būstui pačios nustatys, tai kol kas neaiškūs jie. Nuo 0,1 iki 1.  O antram nuo vertės ir procentai, nuo 50 iki 200 tūkst  0,2 proc. Toliau didėja.

Aš taip supratau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 12:03

nuo 450 tūkst apmokestins ir pagrindinį. Antras nuo 50 tūkst. Tik procentus savivaldybės pačios nustatys, tai kol kas neaiškūs jie. Nuo 0,1 iki 1.

Tai nieko tragiško kol kas nematau. Vertės jau perskaičiuotos, mačiau rc

Atsakyti

Tai nieko tragiško kol kas nematau. Vertės jau perskaičiuotos, mačiau rc

kitais metais turėtų vėl perskaičiuoti :) 

Atsakyti
Na ,is esmes tai kaip visada niekas nieko nezino,bet apie infliacija nuomone turi.
UK visi turto mokesciai baisingai isaugo,dabar net pensijos is fondu be pajamu mokesciu nebepasiimsi.Tai visi skuba,biski susigrudimas.
Lietuviams gal cia ne aktualu.Ai Leido pensijas atsiimti.Pinigu dar padauges.Tai aisku netures itakos infliacijai.

Atsakyti

Aš nesakau, kad infliacija nedidės. Sakau, kad tai kol kas nėra hiperinfliacija.

Atsakyti