Labas rytas.
Aš niekad brandinto nekepusi, bet jau ir vėlu jį kepti. Na reiks kažką galvoti. Dar mano orkaitė tokia įnoringa, 9 metai, bet vis ji man nepritinka. Lyginu su anksčiau turėta. Netikusi pyragams. Galvojom kraustytis į kitą butą, bet pardavėjai užstabdžiavo, jiems atsakė nusižiūrėtą butą, tai ir saviškio kol kas neparduoda. Tai būtų ir nauja virtuvė, su nauja įranga, bet dabar tenkinamės tuo, ką turim ![]()
Ingrida, ar atrado priežastį? Kaip tavo sveikatos reikalai? Kartais niurktelėdavau čia, kartais neturėjau laiko. Darbai, namai, Sūnaus reikalai, - sunku buvo visus kampus atlaikyt. Kažką būsiu pražiūrėjus, tikriausiai.
Saintlina, o Mergelė kur savo petukus operuosis? Pas mus su ortopedais traumatologais bėda, bet gelbėja Gija. Teisingiau, - visi geresni perbėgo į privačias. Gijoj su siuntimu ir komforto mokesčiu eilės padorios. Kaip ten kas keisis, kai bus nauja tvarka, klausimas. Bet kiek girdėjau, kas taiko tik komforto mokestį, tvarka išliks tokia kaip buvus. Bet iš kitos pusės, operuoti Gijoj, gauna gerą reabilitaciją ir tada, kada reikia. Klinikose eilės baisulinės. Vieną moterį sutikau, kad laiku negavo reabilitacijos, reikėjo iš naujo sausgyslę atpalaiduoti, pirštus sutraukė vėl. Gijoj jau išrašant pakonsultuoja reabilitologas, paskiria laiką, ateini ir tau jau įduoda grafikėlį. Sustyguotas procesas.