Šalta žiauriai šiandien. 10-11 šalčio buvo pavakary. Šuns neįmanoma įkalbėti i lauką eit. Tai nunešti tenka ir padėt norimoje vietoj 🤣😁
Kaip tavo žaliaplaukė? Išvyko?
sveikos, tai bent žiema įsismarkavo, vakar pabuvom kamščiuose vilniuje, snd kaunan ir atgal kelius patestavau, omg, kaip vietom slidu, siaubas. vaikelis sniego prisikasė kalnelį, iglu darys, vienais metais turejom, buvo labai smagu, dar dabar lempa pasišviesdamas triūsia 😆
Saintlina, kaip zaliaplauke? Tavo lesius man butu neprosali, stirnos po soda badziojasi, pastaciai baidykle, kur braskes saugo 🤭
Šalta žiauriai šiandien. 10-11 šalčio buvo pavakary. Šuns neįmanoma įkalbėti i lauką eit. Tai nunešti tenka ir padėt norimoje vietoj 🤣😁
Kaip tavo žaliaplaukė? Išvyko?
Šiandien daiktus dedasi
nes mes į kaimą važiuojam. Reik mamai sniegą nukast ir vandenį į pirtį atjungt kol neužšalo vamzdžiai. Mergelė negali lipt prie siurblio, reik jaunuolį vežtis. Važiuotų kartu turbūt, bet mano mašinoj du žmonės ir Lesius ant galinės sėdynės niekaip.
Kaime -21 šiandien.
sveikos, tai bent žiema įsismarkavo, vakar pabuvom kamščiuose vilniuje, snd kaunan ir atgal kelius patestavau, omg, kaip vietom slidu, siaubas.
vaikelis sniego prisikasė kalnelį, dar dabar lempa pasišviesdamas triūsia 😆
Saintlina, kaip zaliaplauke? Tavo lesius man butu neprosali, stirnos po soda badziojasi, pastaciai baidykle, kur braskes saugo 🤭
Vilniuj penktadienį apokalipsė buvo.. gerai kad aš nevažiavau į darbą. Dar dešimtą vakaro šunį vedžiau - stovėjo kelias nuo Gariūnų į abi puses. Žmonės 4-5 km važiavo 4-5 val.
Skaičiau, kad vakar į Kauną kelias grynas plikledis buvo.
Fainas tavo vaikas
pas mus aplink nieks sniego namelių nestato.
Jooo, kur Lesius - ten stirnų nė kvapo nebūtų )) seniai jau nematė. Pračekinsim kaime.
Šiandien daiktus dedasi
nes mes į kaimą važiuojam. Reik mamai sniegą nukast ir vandenį į pirtį atjungt kol neužšalo vamzdžiai. Mergelė negali lipt prie siurblio, reik jaunuolį vežtis. Važiuotų kartu turbūt, bet mano mašinoj du žmonės ir Lesius ant galinės sėdynės niekaip.
Kaime -21 šiandien.
Ilgokai užsibuvo 🫢. Kita vertus turėjai progos pažint. O ką tavo vaikas šneka, ką planuoja su ja? Kaip ji šiaip kaip žmogus?
IMG_5780.jpeg 68,47KB
0 Parsiųsta kartų