Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, labai kvapią arbatą paserviravai.

Kaip sekasi su antruoju namuku?IMG-20260114-132452.jpg

Labai neblogai su antru namuku.Dabar daugiau sakosi nei į pirmą.Seni svečiai važiuoja į senąjį.Dabar va turime su dviem šuniukais,trims paroms,trečią kartą,jie sako mūms reikia daugiau vietos,todėl į pirmą namuką sakosi.

Sniego pataluose antras.

Atsakyti

Saintlina, šiandien į MRT? Tikiuosi, kad bus geri rezultatai, kažkas nereikšmingo ir lengvai pagydomo!

Aš jau be pleistro šiąnakt miegojau, atleido skausmą.

Jau po mrt. Pirmąkart darė, tai visokių durnų minčių - a vdrug klaustrofobija atsiras tam vamzdy? Bet galva neįvažiavo vidun, gerai buvo )) Penktadienį pas ortopedą, jau turėtų būt aprašymas iki to laiko.

Super, kad nebeskauda : super:

Mes irgi tai apie kitą butą galvojam, tai apie kaimą. Kažkoks neapsisprendimas. Butus stato tragiško dydžio, kaip kišenytes. Kainos pučiasi vos ne kasdien. Padoresnių butų kaina tokia, kad jau geriau namas.. o namas kaime yr. Vienžo..

Mergiotė vėl pas :D  Ryte vaikeliukas vienas šunį veda, dieną ir vakare abu. 

Atsakyti

Ingrida, labai fainai 💖 noriu klustelt, o RC priduodat, viskas ok? Skaičiau, kad būna problemų.  Sodo sklype būt paprasčiau, o namų valdoje?

Saintlina, tau turbūt koją tik kišo? Man rankos, kai darė, tai teko tik ranką kišt. O kai kiti daryti, tai teko toj triūboj pabūvot. Iki vieno atvejo nebijojau visiškai, prisnūsdavau net, bet kai tyrė žarnyną, po valandos bloga pasidarė, kratyt pradėjo, dantys net kaleno.  Kadangi prieš tai gydytoja sakė negert ir nevalgyt, o darė popiet, cukrus nukrito, matyt. Tos moterys barė gydytoją. Ant stalo nejudant šokolado davė ir vandens, praėjo blogumas, ir toliau darė.  Labai ilgas tyrimas, virš 2 valandų buvo, bet po jo kažkaip bijot pradėjau.

Mes ir vis pasiblaškom. Trūksta man dar vieno kambario. Šalia Tėvai. Labai geri kaimynai, tik vieni nea, bet ir tie apsitvarkė. Tai ir pliusų yr, ir minusų.

O vaikeliuks neaptarė su jumis visos situacijos, tolimesnių planų?

Atsakyti