Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda, kaip taviškis? 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 08:24

Ooo, koks saulėtekis 😍

Atsakyti

Kaip ligošėliai?

Jau zylės pypauja, pavasariop einam :)

Atsakyti

Kaip ligošėliai?

Jau zylės pypauja, pavasariop einam :)

tuoj vėl šals, pavasaris dar atsidės :)

Na kaip čia pasakius.. mergelė nugriuvo paslydęs ar užsikabinęs, kažką toj rankoj patempė, tai vėl įtvaras ir nuskausminantieji. 

Aš šiandien buvau pas šeimistę, išrašė siuntimą visiems priešoperaciniams tyrimams, Arthryl ir nuskausminančių, abo baigėsi geras neskaudėjimo laikotarpis.

Atsakyti

Anidanda, kaip taviškis? 

Isoperavo vakar, lyg ir viskas ok, atsigavęs šiandien jau, sake nori namo

Atsakyti

Isoperavo vakar, lyg ir viskas ok, atsigavęs šiandien jau, sake nori namo

tai aišku namie geriau. Bet ilgai ir nelaikys ligoninėj. Tik jums toli važiuot iki namų, sunku sėdėt bus ir kiekvienas krestelėjimas labai jaučiasi.. O kuri ranka? Nors aišku, kad dešinė.

Atsakyti

Saintlina, kaip nepasisekė Mergelei. Tai jūs praktiškai proškelėm galit dalintis, jei ką.

Anidanda, - lengvo sveikimo taviškiui ir daug kantrybės tau.

Atsakyti

tai aišku namie geriau. Bet ilgai ir nelaikys ligoninėj. Tik jums toli važiuot iki namų, sunku sėdėt bus ir kiekvienas krestelėjimas labai jaučiasi.. O kuri ranka? Nors aišku, kad dešinė.

Dešinė😄

rytoj turėtų paleisti. Jo, toli, dar ir šunį reik užsukti pasiimt is Ukmergės 

Atsakyti

Saintlina, kaip nepasisekė Mergelei. Tai jūs praktiškai proškelėm galit dalintis, jei ką.

Anidanda, - lengvo sveikimo taviškiui ir daug kantrybės tau.

Kantrybės tai prireiks, nemoka jis ramiai būt, pvz šiandien kojines sumąstė pats mautis, tai daviau velnių 

Atsakyti

tuoj vėl šals, pavasaris dar atsidės :)

Na kaip čia pasakius.. mergelė nugriuvo paslydęs ar užsikabinęs, kažką toj rankoj patempė, tai vėl įtvaras ir nuskausminantieji. 

Tai gal nuplyso is naujo jam rotatorius koks, reikia mrt daryt

Atsakyti

Saintlina, kaip nepasisekė Mergelei. Tai jūs praktiškai proškelėm galit dalintis,

Aha, pas jį geros )) duoda ir man, jam negaila )) bet aš stengiuosi negert. Nebent jau visai blogai, net gulėt negaliu.

Atsakyti