Muka Tau :
šparaginės :

Atės42 ( aš taip vadinu tą receptą, bo ji man priminė ) - nulupi pomidorus , sudedi į stiklainius ( aš naudoju 0,5 litro ) , dedi šaukštelį druskos ir atkaitini. Galima puode. Naudoju orkaitę telpa 12 stiklainių . Užsuki apkloji šiltai ( miegmaišis tinka ) ir viskas . Jei turiu parsivežusi dedu šakelę petražolės. Man skanu. Pou deda cukraus . Aš su cukrumi nedraugauju . Pomidorai geriau tinka jaučio širdies tipo . Ne skystalai ir ne ilgšiai džiovinimo.
Iš peraugusiu agurkų:
https://worldrecipes...nemis-kruopomisGaminau , patiko . Morkų neturėjau , tai nedėjau . Laikėsi puikiai . Kruopų mano šeimai pilnumoj 400 gr. o ne 800... daug gavosi.
Kaip visada cukraus nedėjau . Laikėsi .
Nesuprantu iš kur tas pomėgis pas žmonės viską saldinti ? Paskui natūralus maistas atrodo nebeskanus. MB nebrokijo tos sriubos, o man gyvenimo palengvinimas kai užsilėkus . Greitai paruošiama gaunasi .
Didesni agurkai skanūs rauginti . Tik talpos tada turi būti atitinkamos .
Muka tu šią savaitę Kaune nebūsi ? Turiu tau ...
Pou apie pomidorus :
Geltonieji puikus. Vakar MB įvertino . Dideli pirmieji pas mane , subalansuoto pomidoro skonio
Slyvos nedžiovinsiu ana yra suryjama vietoj ...
Giulietos niekas nepralenks ... labai galinga ir deringa pas mane.
Va su Milda tai kažkas pas mane ne taip . Ana užaugo geltona

Sumakaluoti negalėjau ? O kito nepažįstamo raudono vienišo pomidoro šiltnamyje nėra... Užsisakau vieną sėkliukę kitiems metams
Labai puikus hibridas Uragan ... kai Toro rodydavo kalio trūkumus , vis nedavokdavo - tai šitas derlingas, galingas ir skonio padoraus .