Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,

Man bėda su kaiminiu  katinu. Jaukus darosi... nu nesivešiu aš jo į Kauną pas savo senutę. Ką jis darys vienas žiemą? 

Ex dėl vedžiojimo ir dalinimo labai tave suprantu. Ir aš taip darau. Pirmus kelis metus dalindavau...  galėdavau. Kol supratau, kad niekam to nereikia. 

Ingrida gal antaniniai obuoliai patys tie pyragui? Su rugštele. Iš vasarinių obuolienė skani, net lupti nereikia. Virdavau... ko tik aš negaminus :D  :D  :D 

Atostogų noriu... labai. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 08 27, 06:31)
Labas rytas.
Vakar mane ignoravo forumas, visą mano litaniją išmetė. Tai tingėjau iš naujo rašyt. Ai, vistiek nieko naujo, ta pati katė, tie patys jos kaprizai smile.gif
Šiltnamyje dėl įdomumo užsiauginau arbūzų, nu ir ką, nevalgau aš jų. Nemėgstu. Prapjaunu, paragauju ir metu per tvorą zuikiams puotaut. Kažkur vežt, ieškot kam atiduot, klausinėt kas norėtų, nu, neturiu motyvacijos. Ir agurkų, ir pomidorų, obuolių perteklių tiesiog išmetu ir nesuku sau galvos. Su laiku pamačiau kiek man rūpesčių atsimeta ir tuo patenkinta. Ir zuikiai, ir stirnos, meškos irgi patenkintos..

Va, braškių tai niekam neduodu, viską pati suvalgau smile.gif Netgi užsisakiau pavasariui naujų daigų. Radau antikvarinių ir užsireikėjo. Kažkaip mano darže netyčia darosi braškių bandymų poligonas. Ieškau sau skaniausių. Pamažu randu. Tik per tokius karščius negaliu žemės knist, tai liūdesys man.

Rugsėjis man -  bonifacijaus atostogos! Pagaliau pažiūrėsiu ir į veidrodį biggrin.gif Trumpam skrendu ir uk. Pas Luety biggrin.gif Juokauju.. Bet šiaip būtų faina apsičiupinėt  bigsmile.gif

Laba ryt,
4u.gif

o man gaila mest savo uzauginta per tvora butu,as suvalkiecio zmona. biggrin.gif Siemet labai mazai teko ismest,tik sugedusius kelis.Siaip pasiima vaikas ir brolis,o ka nepasiima,tai koncervuoju.Cukiniju buvo be proto,nebesunaudojom,radau draugele tuo metu,pertekliu paeme,o daugiau nereikejo.Na kaimynei laiks nuo laiko pasiulau po truputi,ji viena,kiek jai reikia.Kita met sodinsiu kiek maziau,bet beveik ta pati.
Ex,i kokiam mieste zadi apsistot?Gal netoli manes?Gal atvaziuosit paatostogaut i Eastbourne,prie juros,visai noreciau susitikt. ax.gif
Obuoliu neturim siemet,bet musu pirkta obelis ojojoj kaip isbujojo,gal kt.meta pradziugins vaisiais,bet yra kaimyno obelis,kuri arti mano tvoros ir trecdalis saku su vaisiais mus pusej,o kas mano pusej,tas mano. bigsmile.gif Pernai brandinau,brandinau,bet negavau nei paragaut,nusiskyne pirma manes ir net nepaliko/nepasiule net uz prieziura mano pusej islindusiu.Siemet busiu gal pirmesne,bet dar anksti skint.Kad tik nepraziopsot biggrin.gif
Mano miskelyje subrendo ant medziu tokios melynos uogos,kaip mazos slyvukes,ale rugscios,neskanios,kaulas didelis.Medziu sakos su spygliais,manau,kad is ju gyvatvores daro,nezinau,kaip vadinasi.Gal kas zino.Nufotkinsiu,kai busiu sode.Sakyciau gudobele,bet ju uogos raudonos ir kekem,o cia pavienes,kaip slyvukes.

Kava,paziurek cia https://www.manonama...tys-gyvatvorems

yra paveiksliukas sun panasiomis i tavo uogom,kur idejai ir klausei kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 rugpjūčio 2022 - 08:48
Luety, ačiū, bet ne - nėra maniškių. Ir pas mane medis, o ne krūmas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 27, 10:06)
Luety, ačiū, bet ne - nėra maniškių. Ir pas mane medis, o ne krūmas.

Mes medlievos medi turejom Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 27, 12:24)
Mes medlievos medi turejom Lietuvoj.

Bet pas mane tikrai ne medlieva smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sutvarkiau kiemelio,balkono geles,apkarpiau nudziuvusias,isslaviau kiemeli,isskalbiau,padzioviau,dabar pagersiu kavos,jau laikas.Oras puikus,ne karsta 21,bet sauleta,reik megzt megztinio rankoves,bet taip nuobodu,bet reikia... biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 rugpjūčio 2022 - 12:10
Atradau kas per medziai mano miskely sloe berry bush/dyglioji slyva.Anglai apipila dzinu ir cukrum ir daro likeri
Atsakyti

Lietuvoje žiauriai karšta. Sėdžiu troboj bo lauke pekla... 32. Trioboj 24. Mokėjo žmonės statyti. Užuolaidos užtrauktos ir to gana. Bel kiek šparaginių radau. Kaip jos nenudžiūna ? Taigi niekas nelaistė jų...

Atsakyti
Dusia, pas mane irgi šparaginės užderėjo sausroj. Kai sėjau, tai dalis nesudygo, dalį turbūt stirnos nuėdė, liko 4 daigeliai. Nieko gero nesitikėjau iš jų. Bet augo augo, užaugo, pasirodo kaip man pavalgymui, tai labai gana ir tų kelių krūmelių. Labai gerai dera. O visokių konservacijų jau nedarau.

Luety, iki tavęs niekaip. Labai toli gyvent nubėgai nuo Londono.
Aš čia tik pasvajojau iki tavęs atvažiuot smile.gif

Šiandien karšta? Žada ryt dar pora laipsnių šilčiau biggrin.gif Dar ką tik skaičiau, kad toks oras bus iki lapkričio biggrin.gif
Atsakyti
Ex,juokauji iš penktadienio į šeštadienį naktį plius keturi. bigsmile.gif Dieną šeštadienį trylika. bigsmile.gif
Pas mane jau visa savaitė iš keturių langų,du langai uždaryti lnginėmis.Dar vienas langas ir durys atidaromos,skersvėjis,kai kažkas verdama,nakčiai išpurškiu muses ir uodus. ax.gif
Dvi dėžes didelių kriaušių suskyniau,kiek pasiekiau,pradėjo pūti ant medžio.Bet kokio didumo kriaušės. blink.gif Geltonos slyvos jau sunokę beveik.Gerai mažasis atvažiavo,parveš viską ir kitiems.Man mažiau galva skaudės,kur padėti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Reik griebt kavą kol yra ir bėgt. Nuo toliau esančių staliukų turbūt jūros bangos nuplovė ir kavą, ir kofemanus biggrin.gif

Tu teisi, Ingrida, bus vėsumos, bet tik naktį. Dieną vistiek karšta.
Atsakyti