QUOTE(Ex @ 2022 08 27, 06:31)
Labas rytas.
Vakar mane ignoravo forumas, visą mano litaniją išmetė. Tai tingėjau iš naujo rašyt. Ai, vistiek nieko naujo, ta pati katė, tie patys jos kaprizai

Šiltnamyje dėl įdomumo užsiauginau arbūzų, nu ir ką, nevalgau aš jų. Nemėgstu. Prapjaunu, paragauju ir metu per tvorą zuikiams puotaut. Kažkur vežt, ieškot kam atiduot, klausinėt kas norėtų, nu, neturiu motyvacijos. Ir agurkų, ir pomidorų, obuolių perteklių tiesiog išmetu ir nesuku sau galvos. Su laiku pamačiau kiek man rūpesčių atsimeta ir tuo patenkinta. Ir zuikiai, ir stirnos, meškos irgi patenkintos..
Va, braškių tai niekam neduodu, viską pati suvalgau

Netgi užsisakiau pavasariui naujų daigų. Radau antikvarinių ir užsireikėjo. Kažkaip mano darže netyčia darosi braškių bandymų poligonas. Ieškau sau skaniausių. Pamažu randu. Tik per tokius karščius negaliu žemės knist, tai liūdesys man.
Rugsėjis man - bonifacijaus atostogos! Pagaliau pažiūrėsiu ir į veidrodį

Trumpam skrendu ir uk. Pas Luety

Juokauju.. Bet šiaip būtų faina apsičiupinėt
Laba ryt,
o man gaila mest savo uzauginta per tvora butu,as suvalkiecio zmona.

Siemet labai mazai teko ismest,tik sugedusius kelis.Siaip pasiima vaikas ir brolis,o ka nepasiima,tai koncervuoju.Cukiniju buvo be proto,nebesunaudojom,radau draugele tuo metu,pertekliu paeme,o daugiau nereikejo.Na kaimynei laiks nuo laiko pasiulau po truputi,ji viena,kiek jai reikia.Kita met sodinsiu kiek maziau,bet beveik ta pati.
Ex,i kokiam mieste zadi apsistot?Gal netoli manes?Gal atvaziuosit paatostogaut i Eastbourne,prie juros,visai noreciau susitikt.
Obuoliu neturim siemet,bet musu pirkta obelis ojojoj kaip isbujojo,gal kt.meta pradziugins vaisiais,bet yra kaimyno obelis,kuri arti mano tvoros ir trecdalis saku su vaisiais mus pusej,o kas mano pusej,tas mano.

Pernai brandinau,brandinau,bet negavau nei paragaut,nusiskyne pirma manes ir net nepaliko/nepasiule net uz prieziura mano pusej islindusiu.Siemet busiu gal pirmesne,bet dar anksti skint.Kad tik nepraziopsot
Mano miskelyje subrendo ant medziu tokios melynos uogos,kaip mazos slyvukes,ale rugscios,neskanios,kaulas didelis.Medziu sakos su spygliais,manau,kad is ju gyvatvores daro,nezinau,kaip vadinasi.Gal kas zino.Nufotkinsiu,kai busiu sode.Sakyciau gudobele,bet ju uogos raudonos ir kekem,o cia pavienes,kaip slyvukes.
Kava,paziurek cia
https://www.manonama...tys-gyvatvorems
yra paveiksliukas sun panasiomis i tavo uogom,kur idejai ir klausei kas.