QUOTE(Luety @ 2022 12 11, 10:44)
Ingridel,gydytojai irgi daug nepasakys,ypac apie toki Petraiti,ar kaip jis ten.Gydytojai patars,kokius vaistus vartot.,as taip galvoju,nebent pasitaikytu protingas,saziningas gydytojas.Po kvd,as nebepasitikiu jais visiskai,bet cia mano beda,ir neduok Die,jei tektu su jais bendraut ant rimtuju.
Luety gydytojų yra visokių ...
LT yra psl Pincetas.lt gali pasiskaityti atsiliepimus apie gydytojus.
Mano ir tik mano nuomone, Kaune ir Vilniuje dirba geresni gydytojai
Mano studijų laikų draugė gyvena Amerikoje. Jos vyrui buvo bėdos su pilveliu, vos nemirė. Infekcija. Tai po to kai išmetė dalį žarnyno , ir reikėjo pusę metų vaikščioti su maišeliu , gydytojai pasiūlė griežtą keto dietą. Po pusmečio darė rekonstrukciją. Puikiai ...
Kiek Lietuvos gydytojų be Unikausko žino apie mažai agliavandenių turinčio maisto gėrį - nežinau . Retai pas juos lankausi . Koks 90 pr net nenori žinoti ...
Mano giminaitė, jauna daktarytė, dešimtukininkė- šimtukininkė su dviem medicinos rezidentūrom, per giminės susiėjimą pasakojo , kad sintetinė lašiša yra sveikiau negu Lietuvos laukuose užaugusios avytės mėsa. Aš nesiginčiyjau . Mudu su MB pasišypsojom...
Jei pamenat , prieš 5 ar 6 metus man mano gineklogė siūlė pašalinti vieną tokį organą , kuris man ale nereikalingas. Kaip Stalinas, nėra žmoguas nėra problemos . Išėjau iš kabineto, nesiginčyjau. Ir niekad nebegrįšiu. Mano nervinės ląstelės man brangios. O lankiaususi pas ją 16 -17 metų Radau net kelias gydytojas, kurios 100 pr pritarė mano sprendimui , o vieną net pagyrė, kad esu protinga moteris , nesusigadinau savo sveikatos. Ką aš gavoju - mano senoji gydytoja tingėjo mane "prižiurėti".
Ką aš dariau - atsisėdau prie visagalio interneto . Perskaičiau daug, sėkmės ir nesėkmės istorijų . Per draugus radau kitą gineklologę - išklausiau jos nuomonę. Po to teko lankytis dar pas dvi kitas , nei viena nesiūlė nieko šalinti . Jei skauda galvą , nereikia jos nupjauti - va ką išgirdau Klinikose...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 12 11, 11:00)
Dusia,kokia ta nuodinga spalva?

o siaip pradėkime keisti savo požiūrį į tai, ką mums pateikia likimas. Jei pradėsime ieškoti ne priežasčių kentėti, o galimybių augti, Visata mums jas parodys, ir aplinkybės ims klostytis kitaip.
Dusia,ko kazkaip pikta?
Luety nuodingos splavos tos kurios nevalgomos :
Kažkas tokio , bet bijau , kad ekranas apgauna ... Bandysiu fizinėj parduotuvėje patikritnti rytoj. Yra netoli , gal turi kažką tokio.
O pikts, kad žmonėms įdomu ką VBS , o ne pirminis šaltinis ...