Tai jau jo, teks apsieit. Jei gyvensiu ilgiau, nei šitas šuva, tai kai jo jau nebus, tada bus pirmiau katė, o paskui šuva. Ar abu iš karto

Labas rytas visoms skanios kavos. Nors jus tikriausiai savas jau isgeret su tuo valndu skirtumu
Labas rytas,
nauji veidai,ir dar is UK.Sveika,prisijungus.Tokiu kaip Katia cashmina siulu tai as nezinau,yra tik Katia cashmere.Bet ju sudetyje tik 10% kashmiro ir merino tik 40%,tai antra puse sudeties ten ne kazka.Manau,kad tai tik mados reikalas,visi dabar perka...
Siaip su siulu pardem Uk labai prasti reikalai,gal tik mano mieste.Is dvieju buvusiu nelabai ypatingu,viena sia savaite isvis uzdaro.Pirkt on lain galima,bet man norisi visada pasiciupinet,palaikyt rankose.Liks tik hobbi craftai,kuriuose ir taip geru siulu nebuna.Vyrauja acrylic.
Siulu norisi visada,kai ju buna namie pasirinkimas,ateina ir mintis ka megzt.
O mane kankina viana kliente.Rasineja vel laiskus,derisi zemesne kaina iki nukritimo,moko mane marketingo....bet i savo nauda.Nusibodo,reiks graziai atfutbolint.
O siaip,vakar buvo santechnikai,vonioj karsto vandens kranas lasejo,tai istate maisytuva,su nauja kriaukle,dziaugiuos,kaip vaikas,nes pries tai buvo du atskiri kranai,kurie amzinai man keldavo problemas,per 20 metu nesusigyvenau su jais.
Paprikos dygsta jau,siandien ieskosiu seklose ankstyvu pomidoru ir bandysiu ikist kelias seklytes.Zeme jau kelios dienos kambaryje,atsilus.
As tuos kashmina pamaciau pas patre live facebooke, ikelsiu suradus foto, ten toks pereinantis i kita spalva. Man patiko labai…
As cia siulus tai tik online perku… drops jei reik arba zaisliukam kokiu tai perku woolwarehouse. Hobbii siulu nesu pirkus virbalus tik. O toliau tai etsy siulus dar buna paziuriu. As megstu dazytus rankom tai ten pasirinkimo buna ju arba instagrame randu kas patinka.
O jei jau noriu i fizine parduotuve tai vaziuoju i Richmond ten yra tribe yarns. Tai ten graziu siulu daug ir galima paciupinet, bet kiek nuvaziuoju tiek man bankrotas tai sita geri labai stengiuosi riboti.
Esu bandzius pomidorus augint vienais metais, pipirus ir dar kazka ten. Tai pomidoru gerai buvo. Ziurkes lipdavo man per tvora vogt tu pomidoru katinas is proto ejo!
Va tie cashmina
https://www.katia.co...e-cashmere-yarn
710C9212-E8D8-4E21-A806-9D044A9077FE.jpeg 827KB
0 Parsiųsta kartų