Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Neimanoma pakeisti,turbut.Net siuksliu neimanoma ipratint susirinkt.
Bet per kelis metus kaz\kaip prisitaikai,preina noras viska keist ir tvarkyt .Tiek kad atvaz\iuoja vis nauji z\mones,vis bando ir bando.Tada bandai jiems isaiskinti kad nepavyks.
Keisciausia,kad turkai ir bulgarai ne taip jau skiriasi,o va su turiz\mu ir svetingumu kaip diena ir naktis.
Atsakyti

Nemėgdavau makaronų niekada... o pieniška makaronų sriuba tai iš viso košmaras. Kaip ir visokios zacirkos.

Niekad nebuvau perkarusi. Bet nepamenu, kad kas nors verstų valgyti... jei neskanu nevalgau ir niekam galvos neskauda.

Paleo mitybą užsikabinau gal prieš 10 metų. Atsargiai ir pamažu... ir vis dar mokausi. Dėl sveikatos man labiau, ne dėl kg. NeJaunyn, vaistų valgyti nesinori, kad ir už dyką valdžia dalina...

Katę prižiūri draugė. Šalia gyvena. Katė ne šuo, vedžioti nereikia... 

Atsakyti
Idomu kokiam minties galiunui sudygo ideja ta dieta paleo pavadint? Iskart asociacija su mamutu medz\iotojais ir ledynmedz\iu biggrin.gif
O valgyt tikra , o ne industrini maista tampa kaip sakant jau ir pastangu reikalaujanciu uz\siemimu.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: nors ne toks jau ir rytas bet tik dabar prisedau paskaityt. Labai sunkiai lipau is lovos, galetu jau but penktadienis  :unsure: 

Neimanoma pakeisti,turbut.Net siuksliu neimanoma ipratint susirinkt.
Bet per kelis metus kaz\kaip prisitaikai,preina noras viska keist ir tvarkyt .Tiek kad atvaz\iuoja vis nauji z\mones,vis bando ir bando.Tada bandai jiems isaiskinti kad nepavyks.
Keisciausia,kad turkai ir bulgarai ne taip jau skiriasi,o va su turiz\mu ir svetingumu kaip diena ir naktis.

Man kazkodel bulgarai ir turkai nepasakyciau kad nelabai skiriasi. Labai nepatinka bulgarai, o va turkai kazkaip fainesni zmones kiek teko susidurt  :D  :rolleyes: 

Atsakyti
Turkai yra geresniu manieru ir svetingi.Bulgarai nelabai ,neto dar konfliktiski.Bet siaip tai panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 01 26, 12:16)
O valgyt tikra , o ne industrini maista tampa kaip sakant jau ir pastangu reikalaujanciu uz\siemimu.

Ayjk jau tik biggrin.gif Kokių dar pastangų reikia? Tik truputį laiko, bet tikrai nedaug, nebent kažkokius šedevrus raityt. Na, ir kiek daugiau pinigų, bet nebūtinai daugiau.
Atsakyti
https://www.lamaista...melynemis-79287
https://www.lamaista...dintuveje-82443
Tuo labiau karšto oro gruzdintuves bent dvi turiu,mėsą kepu,kodėl nepabandžius krevečių?Atsibodo jau košės vakarienei.Norisi keksiukų kokių. ax.gif Reikės savaitgalį produktų užsipirkti mieste. mirksiukas.gif Manau galiu valgyti?
Šiandien šikšnosparnį netyčia prikėlėme. ax.gif Gal nesušals nabagiukas,bet išsiaiškinome kur gyvena.Vis galvojome ,kad ąžuole,o pasirodo pastogėje,arba antrame aukšte ūkinio. ax.gif
Atsakyti

https://www.lamaista...melynemis-79287
https://www.lamaista...dintuveje-82443
Tuo labiau karšto oro gruzdintuves bent dvi turiu,mėsą kepu,kodėl nepabandžius krevečių?Atsibodo jau košės vakarienei.Norisi keksiukų kokių. ax.gifReikės savaitgalį produktų užsipirkti mieste. mirksiukas.gifManau galiu valgyti?
Šiandien šikšnosparnį netyčia prikėlėme. ax.gifGal nesušals nabagiukas,bet išsiaiškinome kur gyvena.Vis galvojome ,kad ąžuole,o pasirodo pastogėje,arba antrame aukšte ūkinio. ax.gif

Krevetes labai neblogos atrodo, reiks pasibandyt gal ir man. As savaitgali jau nusprendziau, kad bus kugelis arba bulviniai blynai ir tada visa diena ant sofkes miegant arba mezgant.

laukiu ryt mama ziuresiu  :bigsmile: isidejau vyno atsisaldyt bus fainas vakaras va gal dar tas krevetes isbandysiu pasikept prie vyno

Atsakyti
Ingrida, tu ne manyk, o žinok, kas tau valgoma, o kas ne smile.gif. Va aš tai galiu manyt ir manau, kad jei tie keksiukai be cukraus ir be grūdų miltų, tai gal ir gali rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, Merginos.

Gražios dienos!

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 01 26, 21:45)
Ingrida, tu ne manyk, o žinok, kas tau valgoma, o kas ne smile.gif. Va aš tai galiu manyt ir manau, kad jei tie keksiukai be cukraus ir be grūdų miltų, tai gal ir gali rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Kavute,kaip tik dar yra elektrinis keksiukų keptuvas trūnija. ax.gif
Sūnus galvoja,kad kalnuose pasigavo kovidą.Manau kad peršąlo.Anginą išpjovė,manau viskas dabar atvira.Bijo,grįžęs marčią apkrėsti,sakau važiuok į butą pas mus. ax.gif
Pasiilgau saulės,pas mus snyguriuoja,bent balt kažkiek bus. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: skanios kavos!

Pagaliau mano taip lauktas penktadienis  :yahoo:  :bigsmile:

Atsakyti