Turit būti įdomesni už viską aplink, kad šuniui su jumis būtų įdomiausia

Papildyta:
Ir aš vakar dariau )) pas mane sūnelis balandėlių gerbėjas - puodo per dieną nelieka. Jei nespėjam paragaut tik pagaminus - psio, vakare nebėr ))
Ps apie siūlus mezgėjoms... iš praktikos.
Turiu dvi kepures, vieną 100 pr merino, kitą 90 merino, 10 kašmyro. Tai ta su 10 pr kašmyro yra žymiai šiltesnė, mielesnė ir visa kaip -esnė. O atrodo tiek nedaug... Dabar varvinu seilę į kojinių siūlus su 5 pr kašmyro. Nežinau ar atlaikysiu nepirkus
Sveikos Vakar pasisakiau mamai apie misraine tai prizyze, kad atvaziuotume, tai vaziuojam pietu pas mama su misraine
tai balandeliai palauks vakaro, tikiuosi turet gryzus dar jegu padaryti tai bus ramu pora dienu
Turit būti įdomesni už viską aplink, kad šuniui su jumis būtų įdomiausiaaha jiem smegenys issijungia kai pamato sunu arba zmoniubet kiek auksiukų matau, tai praktiškai visiems aplinka įdomesnė )) Papildyta: Ir aš vakar dariau )) pas mane sūnelis balandėlių gerbėjas - puodo per dieną nelieka. Jei nespėjam paragaut tik pagaminus - psio, vakare nebėr ))
Ps apie siūlus mezgėjoms... iš praktikos. Turiu dvi kepures, vieną 100 pr merino, kitą 90 merino, 10 kašmyro. Tai ta su 10 pr kašmyro yra žymiai šiltesnė, mielesnė ir visa kaip -esnė. O atrodo tiek nedaug... Dabar varvinu seilę į kojinių siūlus su 5 pr kašmyro. Nežinau ar atlaikysiu nepirkusAs vyro megztukui dabar nupirkus siulu su 10 proc kashmyro, tai tikrai dadeda silumos siului. As kaledom mamai mezgiau kojnes is 100proc kashmyro. Brangios gavosi, bet jau kokio gerumo uzsidet miegot
Nee, aš tai visai dar nenoriu ) šalta dar, tamsu. Neaugs niekas vis tiek. Lauksiu ir aš pusės vasario. Nors nelauksiu, pats ateis
Papildyta:
Maniškis tai vaikų dėmesio stengiasi visaip kaip išvengti )) ir aplamai prie svetimų žmonių net artyn neina.
Mano rankos nori, bet protas sako anksti .