Ir ne man, o jam natūraliai iškilo klausimas, nes kolektyvas tai didelis . Kiti papuola jis ne ?
Aš irgi nepatikėjau

dar gali būti, kad nenuėmė kokios varnelės, kaip jis mokinosi UK juk dokus pristataei kad PSD nemokėi.
Labas rytas Savaitgalis bego ir prabego
Ech man kazkaip svieciasi, kad kova menesiuj gali tekt gryzt i darba ofise menesiui, nauju zmoniu ateis, reiks kazkaip apmokinti neprivazinesiu kasdiena, teks pas mama apsigyvent
MSM , aš irgi labai mėgstu megzti kitiems. Ypač dukrytei . Sau visai nepatinka megzti. Bet darosi labai sunku nusipirkti , kai pradedi studijuoti etiketes
Tai nutariau sau plonyti ir šiltą prie džinsu nusinaplioti .
Praėjusieji metai buvo kojinių , gal apie 50 porų numezgiau , ir visas išdovanojauBandžiau skaičiuoti , paskui supratau , kad net ne visas pavyko nusifotkinti
Ir kepuriu megztelėjau . O megztukai tik 4, elementarūs .
Pardavimui megzti negalėčiau , per lėtai mezgu ...
Smagiausia yra pirkti siūlusBet nebeleidžiu sau to daryti . Kol bent 50 pr nesumažinsiu. Vadinčiau tai kitu , nepriklausomu nuo mezgimo hobiu
Uoj siulu kaupimas cia tikriausiai pas visas atskiras hobis nuo mezgimo as nusipirkus esu 4kg nedazytu kojniniu siulu sruogu, bet neprisiruosiu padazyt ir 1kg su silku merino sau megztukui kokiam, bet ir dar neprisiruosiau nieko
Tai jau siandien gali issivirt semenu is linu ar kanapiu,tokio kisieliaus,bet kad ir kaip slykstu tau kuri laika jo reikes .Zodz\iu imam maltas linu ir kanapiu seklas,galima ir misiniu ir uz\pilam verdanciu vandeniu ir biski pavirinam.Kol gleives paleis.Ir geriam.
Uj man kai su skrandziu blogai buvo kazkas parekomendavo ta kisieliu. Toks slykstukas, kazkiek laiko prisiverciau gerti, bet tai paversti iprociu nesugebejau...
Aha... pasirodo Sodroje yra pilkų zonų
MSM , kaip įdomu , Tu dar ir dažai siūlus. Žinau vieną siūlų krautuvės savininkę, kuri dažo Kaune. Kažkada mano rajone buvo jos krautuvė, dabar išsikraustė . Užeidavau spalvų terapijos pas ją ...
apmezga tikriausiai, Lietuvoj apart jos man atrodo daugiau niekas nedazo as tai ne tokiais kiekiais
biski sau, biski kai atsiranda upo padazau pardavimui ikeliu i savo Etsy parduotuvele, bet dabar nuo atsikraustymo i situs namus kazkaip vis neprisiruosiu. Laukiu geresniu oru, kad butu galima greit lauke isdziovint
Mane sviesios pastelines uzvalde, as dazniausiai tokius dazau