Labas rytas.
Namai,namučiai laukia šiandien.

Visoks brudas eina iš organizmo laukan,keliasi ragas ant kaktos,kažkada buvo išsikėlęs,net randas liko,dabar vėl į išorę lendą.

Labas rytas jau ir savaitgalis neuzkalnu
jauciuosi labai pavargus... labai neguodzia kad reikes daigtus visam menesiui pas mama gyvent krautis... sese patenkinta, dziaugiasi, kad atvaziuoju. O as nenoriu labai visa menesi tam ofise dirbt
Vakar subaigiau po pirma kamuoliuka rankovems, pamatavau, kad reik 55cm. Ziuresiu kiek jau turiu. Siaurinimai visi padaryti dabar jau kiek ilgio truksta tiesiog lygiai ripsu numegzt reik pabaiga svieciasi
Reik leliukui kepuryte numegzt ir draugams issiusti. Tai bandysiu imtis to. Nezinau ka is mezgimo imti, kepuryte viena bus per mazai, tikriausiai reiks bandyt ir geltonus siulus imti su savim kad megzt megztuka mamos vyrui pradet.
Labos,
Aš vakar irgi visą dieną mokiausi. Paguodos jokios... kada ta pensija? Visai nesmagus tas mano darbas.
Mukutė dingusi? Ar viskas gerai pas Tave?
Kažkokia lėkimo savaitė, nelieka laiko mezginiui.
Gražaus penktadienio!
Ka mokaisi? pas mane ir gi visa savaite lenteliu pildymas kad perprasti tuos double entry, T accounts. Nezinau kaip juos lietuviskai vadina... bet sitie kazkaip mane sumaise