QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 03, 07:36)
Luety, labai kažko nesitikėjau, bet šiek tiek geriau tai taip

. Vis tik Kauno ir Vilniaus publika skiriasi. Manau.
Ex, nenoriu čia išsiviešinti savo personos

. Įmesiu tau į a.ž. kuo aš bandau užsiimti. Ir kitoms naujesnėms smalsaujančioms taip pat galiu. Senbuvės tai žino

Braškės, braškės... Nesodinu, neauginu ir nevalgau. Ir niekas šeimoj nevalgo. O kažkada bent aš lyg ir mėgau... Gamybai nusiperku, o daugiau niekam nereikia.
Su pomidorų daigais prastai, labai prastai... Mažylius varau pikiuot, nežiūrint į sekmą dieną, didesnius irgi reikia į padoresnius indus perkelt. Ištįsę, išstypę - gal dar niekad tokių prastų neturėjau... Pati kalta - nenešioju į šiltnamį...
Labas rytas,
as kaip visada nuo oru UK pradedu.Salta naktis buvo labai,bet dabar jau 5 silumos,ir naktiniai salciai baigesi,Ryt jau lietus,atsyla iki 10,naktimis 7 ir kasdien vis silciau.Matysim,ar isgyveno mano darzas.

Bet nebuvo matyt taip baisiai salta,jei prie namu kiemelyje kalija zydi iskelus 5 ziedus jau ir ziedai nenukentejo,anei kiek,o kaliju ziedau labai jautrus salciui,tai viliuosi,jei prie namu taip,tai gal ir lauke,siltnamyje isgyveno viskas.Vaziuosim gal paziuret.
Kavute,o tu nebijok reklamuotis,SM gana gera platforma reklamai,bent mus ateina paskaityt nemazai,o paskui jau is lupu i lupas sklinda.
Ex,smagu kad tu jau kazko nori savo sodyboj,reiskia eini i gera.O as tavo vietoj braskes pridengciau tais lankais ir agro,kad nei stirnos pasiektu,o ir silciau joms butu,anksciau turetum braskiu,o paskui gali agro pakeist tinkleliu.Bet tau geriau zinot,ka daryt.Nuo stirnu atbaidymo tau norimose vietose Dusia zino kazkoki gera buda su krauju ar kuom ten,tai gal bent i darza neitu,o kiemo zole lai rupsnoja,nereiks skust.
Alta,tau bet kokia mityba tiks siuo sunkiai dirbamu laikotarpiu ir svoris kris.
O as nuo rytojaus jungiuos i Vaistarienes grikiu dieta(metykit plytom,kuo norit,,vistiek isbandysiu,nors kelis kilus numesiu ,o vasara darzuose ir taip apkrinta).Sako jie ten valysis organizma,dar niekada nebandziau,nezinau,bet ko neisbandyt?Laukiu instrukciju,rytoj ides.
O siaip sekmadienis pas mus tinginio,kaip nebutu keista,mano sportininkas dar lovoje vartosi.As negaliu tiek ilgai,man ima skaudet stubura,o ir ji per visus 48 gyvenimo metus matau pirma kart,isskyrus liga.Matyt reikia zmogui pakimarint,kaip jis sako.