Labas rytas,
atkentejom uragana,reik vaziuot ziuret ar siltnamis sode vietoj

vejas,lietus,gusiai buvo tokie,kad baisu ir per langa stebet.Si ryta atitraukiu saliono lango naktine uzuolaida ,o ten zuvedru sudeliai,kaip jos sugeba apdergt stiklus,man misija nesuprantama.MB sako,skrido,paleido ciurksle,o vejas priplojo prie stiklo.Ir tik velykom nusivaliau langus,

bridkybiu bridkybes jos man.
Ingrida kava padave Lansbergio balkonely

Mergina,dziaugiuos,kad darbas bus arti namu,svarbu,kad jis butu gerame kolektyve.Tie du faktoriai labai svarbus.Sveikinu,itariu viskas bus gerai.
Anidanda,uzuojauta,gal nesutrukdys labai vaiksciojimui?Sveik,gal siut reikejo,jei giliai?
O man turbut venu tromboze vystosi, skauda vienoj vietoj ties ciurna,dilgsi,ima raust ir kaist.Reik eit skaityt ka daryt ir pradet gal aspirina gert?Man toj vietoj achilo kunas,jei ispirtum,mirciau,visada pati skaudziausia vieta prisilietimams.
Nu va,Dusia,sakei negrazios spalvos,matai,kad grazios,tokios mergaitiskos,pacios pirmos iseis.
O man reikia nauju siulu

Netinka man tu kur mezgu norimam rastui siulas.Jis toks minkstas,o cia reikia tipo medvilnes su linu,tokio kietesnio siulo ir ,kad po skalbimo labai neisskystu.Pabandziau is akrilo pavyzdi,supratau ,kad tikrai reikia kazka panasaus tokio,visai kitas vaizdas gaunasi,o as is medvilnes tik zaisliukus nerus.Neturiu apie mezgimui skirta medvilne jokio supratimo.Reiks eit mokytis
Sauleta,7 silumos,bet ir vejas 32-33km/val.Dar nemazas,vakar buvo 59-60 km/val.Perpus sumazejo.