Labos
Oi rūsys man reikalingas ir dar norėčiau vyno rūsio ir dar norėčiau senobinio kapčiaus, nes namų rūsį šilta jklmn o va prities namukyje per šalta nors agurkai gerai išsilaiko kibirėliuose ir obuoliai neblogai laikosi, o va kitam įrengta virtuvė su dušu ir tualetu.
Bulves auginti nieko nereikia iškasi per puse kastuvo tranšejyte sumėtai užkasi ir šiaudais uždengi rudenį nudengi ir išsikasi bulves

ale va šliužai mėgsta ten dėti kaiušinius šiemet gal neklosiu
Luety man būtų gaila pinigų tai klojamai žolei kiek truks rudenį turėsi jau gražia bet ar tau apsimoka dėl kvadrato kito pirkti žolepjovę ir t.t.
Kava nesiparink dėl tų salierų, nešk šiltnamin ir palik ramybėje iki sodinimo nieko jiems neatsitinka mano tokia patirtis
mergai jus šianakt miegojote ... aš sovsem visokiausių košmarų prisapnavau kelis kart valerijono kėliausi gerti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 10:48)
Labas rytas,
Dėkui už pagyrimus mano kojinėms
Jos labai plonos , megztos NR 2 virbalais. Bet kokius metus nešiotumei , neplyštų . Nes siūlai kojiniai. Man patinka tokias plonas megzti

Meditacijai ne kiekiui . Vis tiek nepardavinėsiu ...
Apie auginimą :
https://www.facebook...483533280084729
Kažin kaip bus su stikliainiais šiemet? Man taigi medui reikia. Jei jo bus žinoma

Nejau reikės savo gerą produkciją fasuoti į netinkamą tarą ?
Gražios dienos
tik pasakyk greit surinksime tau tų stiklainių žinia pavargti reigtu jeigu gerai juos paruošti nes kiek pamneu tu naujus perki bet tikrai nieko neatsitiks, kad ir nuo žirnelių stiklainius panaudosi... tik tinkamai paruošt. O dėl bado... neklausau neskaitau ir nenroiu girdėti... kad nepvalgysime žiema pomidoro plastmasinio, ar pritrūksime morkos ... Dusia iš kur tu tiek info prisigaudai marš megzti...