QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 12, 10:09)
Nors durniu ir baznycioje musa ,taip man cia atsitiko
Vistik pasakysiu - venu problemos yra sprendziamos palengvinant kepenu darba.Venine kraujo apytakos sistema neturi pompos.Ty sirdies.Dirba ant savaimines cirkuliacijos.Kai apacioje atsiranda staze,na kraujagysliu voratinklis,reiskia kepenys uzsikimso.Greituoju budu atkemsama pavartojus fermentu,bet vel pavojus,net atsipalaidavusiu daugybes toxinu gali vel kur uzsitrombuot,reikia maximaliu plecianciu ,daug judejimo ir but pasirengus sutikti savo kureja.
Paskui labai gerai veikia pasifloros tinktura,sis atradimas atsirado netiketai cia kita liga buvo gydoma ,bet koju venos labai pagerejo ,kartu su subine.
Ir dar ,pradesidejus tokioms problemoms gi reikia pagalvot jau apie alfalipo rugsciu vartojima galvot ir visa kita.Ir rast kas viska sudelios ir pasirupins ,nes del amziaus rizikinga.
Tai va,kur rasti ta sudeliotoja,pasirupins.As pati nepajegi man neuztenka tiek ziniu,kiek turiu.Pirma tyrimus reikia pasidaryt visus,kas juos skirs?Lietuvoj privatus skirs?Uzsiims visuma?
Pasifloros tinkturos galiu atsisiust is Indigo herbs.Ka su ja daryt?Ir ar verta tik ja.Pas kureja dar nenoreciau,bet nepasirinksi.
Papildyta:
Dar,labai degina,galvoju,gal roze,bet,kad roze ateina su auksta tempera,galvos skausmais,silpnumu ir kt.persalimo simptomais.Man tokiu nebuvo.Nes gydytojas daugiau ivardino man,kaip egzema,bet vaistus skyre dvigubus,ir odai svelnint ir steroidini tepala ir tromboflebitini tepala.Matyt atrodo,jog tuoj atsivers zaizda.Jis vbis minejo egzema,nors as jos neturiu tikrai.Visaip mastau,bet zemiau to paraudimo,deginimo vietos atsirado tikrai staze,daug melynu kraujagysliu tinklas,koja tinsta.Vel aei registruotis pas ji?Ar verta?