Oi ,zmones pavojus dabar maximalus,neveltui ,oi neveltui valdzia bande tept slides
https://www.youtube....h?v=rT1NKuOovSw
KUKUSHKA,jus netik pirmaji angela maitintoja, bet ir pirmaji tarna ,arkli turite.Esate labai sekmingas zmogus.Ir as be ironijos.
Siais laikas viskas keičiasi, sakyciau dabar aš jam didesnis tarnas, nei jis, bet taip, labai stiprus fiziškai ir energetiškai gyvūnas
Mano skrandžio bėdas sutvarkė paleo mityba . 80 pr taip gyvenu ... O šiaip , kuo mažiau valgai , kuo rečiau valgai , tuo geriau virškinimo sistema veikia. Bakteriją turim beveik visi .
Tiesa, turim visi, bet kai ji labai uzbujoja, tai vien paleo nepades, reikalingas gydymas, o paskui jau paleo
Nu pas mus irgi tikrai 80 proc yra paleo mityba. Ir gan retai valgau, 3 k dienoj, darbo dienom iš vis dažniausiai tik 2. kasdienybėje neužkandžiauju praktiškai visai. Tim tiek kad privalgyt mėgstu sočiai, po mažai lesti man sunku, būnu pikta, kai alkana😁
Mano vyras turejo gal 3 gydymus, vis atsinaujindavo ta bjaurastis, paskui nuėjo pas gydytoja, kuris sustatė sistema ir jau eile metu sveikas, kažkur gal dar lapeli turiu kur surašyta ką ir kaip gėrė, jei nori, pažiūrėsiu, galėsi pasikonsultuoti su savo gydytoju
Papildyta:
Oho koks hobiso kur buriavot? Vėjas tai tikrai oho buvo.
Smagu, prijaukintą lapę turito pas mus, įtariam, virš pirties kiaunių šeimyna gyvena.
Kolkas kauno mariose, norėtųsi jau į jūra, bet ilgas kelias kolkas atgraso, tai tenka tenkintis kuo gali
lape lai buna pievoj, kieme katinai peles lai gaudo ir zalciai