Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

Labas rytas.Manau kad turiu rasyti cia.
Nors pavasaris labai saltas ir dregnas,dar galima sodinti vaismedzius.Nevargins ju saule,palies juos lietus.
Saltu oru mazai plinta ligos,galima sutaupyt ant fungicidu ,neskraido vabzdziai,tai ir insekticidu nereikia.
Todel kas dar jaucia poreiki sodint ,laisvai gali tai daryt .Bus salta ir dregna pora savaiciu.
Jau vartoju sedulos trauktine ,kuria uzpyliau rudeni.Skani visai.Aperityvas ir priestrombinis pietu krastu gerimelis.Beje buvo populiarus ir lenkijoje.Derianka vadindavo.
Pietu salyse seni zmones ryta pradeda nuo uncijos labai stipraus alkoholio.Tai pleciantis,prietrombinis ir alkalizuojantis veiksmas.Dazniausiai tai buna namu gamybos vaisiniai distiliatai.Praturtinti zolelemis.Net vynas cia praturtinamas zolelemis ir vadinamas pelinu.Arti pelyno.Siaip tai but vermutas ,bet nesaldintas.
Atsakyti

Mačiau pardavinėja medelyne sedulu sodinukus, 

 gal pasisodinti? O kuo tu užpili tas uogas, degtine? O šiaip sedulos uogos skanios valgymui?

Atsakyti
https://www.google.c... ...me&ie=UTF-8
Valgomas uogas duoda butent cornus mas.Zydi pati pirma,medelis grazus.Uogos sunoksta pacios paskutines,sakyciau spanguoliu laiku.Ir skonis panasus,bet sedula skanesne.
Siam medziui nereikia jokios augalu apsaugos ,nei priemoniu.Puiku sodo nuliams.
Uzpyliau naminiu distiliatu ,slyviniu ,turbut biggrin.gif Pries tai uogos su visu stiklainiu keliavo i saldikli parai,Poto uzpyliau distiliatu.
Atsakyti

Reiks pasodint 

Atsakyti
The world is broken
Halos fail to glisten
You try to make a difference
But no one wants to listen
Hail
The preachers, fake and proud
Their doctrines will be cloud
Then they'll dissipate
Like snowflakes in an ocean
Tai buvo sios savaites nuotaika.
Ne paslaptis ,kad tos kas mane skaito pastebi ,mano meiles sau disbalansa.Todel kad buvau auginta tobulam pasauliui ,kuris neegzistuoja. biggrin.gif Apie egzistavima yra rasyta Jefremovo chas byka.Tokioje knygoje.
Serotoninas ir dopaminas,Doup ,tai net Cheminiu medziagu zargone naudojamas.Ju balansas lemia aukstesne meile.Ne primityviu lytiniu hormonu sukelta dauginimosi instinkta.
Ir va kur spastai,bet kokios rasliavos sia tema gali but traktuojama kaip narkotiniu svaiginimosi substanciju reklama.Legalu tik cukraus distiliatai ir rektifikatai ir fermentuotos sultys.Na gal dar kaktusas pejotlis,nes nabagas mazai isreklamuotas ir sunkiai dozuojamas biggrin.gif
Siek tiek dopamino kepenys isskiria saules expozicijoje,todel saules meiles laukiam ir tikimes.Si salta ir be meiles sau pavasari.
Atsakyti
Ir dar kartą pakartosiu - būtų Zuokas davęs Šurajevui į snukį, būtų Vilniaus meras.
Atsakyti

Ir dar kartą pakartosiu - būtų Zuokas davęs Šurajevui į snukį, būtų Vilniaus meras.

Ačiū dievui kad nedavė, vis vienu vagimi valdžioje mažiau 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 06:13)
Ir dar kartą pakartosiu - būtų Zuokas davęs Šurajevui į snukį, būtų Vilniaus meras.


Pritariu! Juokinga, bet taikli mintis biggrin.gif

Na, bet vilniečiai, matyt, verti to, ką išsirinko. Ne vagis, savaime suprantama, žmona labai darbšti - prieš vaiko gimimą dirbo 1,5 etato seime, seimo nariams padėdinėjo. Kad jiems lengviau būtų. Tuo pačiu dirbo ir savo tiesioginį darbą. Darbo bitė tiesiog! Savo nuoširdžiu darbu išmokas didesnes, garbės žodis, sąžiningai užsitarnavo.
Atsakyti

Pritariu! Juokinga, bet taikli mintis biggrin.gif Na, bet vilniečiai, matyt, verti to, ką išsirinko. Ne vagis, savaime suprantama, žmona labai darbšti - prieš vaiko gimimą dirbo 1,5 etato seime, seimo nariams padėdinėjo. Kad jiems lengviau būtų. Tuo pačiu dirbo ir savo tiesioginį darbą. Darbo bitė tiesiog! Savo nuoširdžiu darbu išmokas didesnes, garbės žodis, sąžiningai užsitarnavo.
Lygini tokius sudukus su milijonų vagystėmis stambiu mastu? 😆[url="https://www.lrt.lt/naujienos/pozicija/679/1876519/tadas-vinokuras-vilniui-gresia-abonento-sugrizimas-vilnieciai-ar-jums-alzheimeris"]https://www.lrt.lt/naujienos/pozicija/679/1876519/tadas-vinokuras-vilniui-gresia-abonento-sugrizimas-vilnieciai-ar-jums-alzheimeris[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 03 balandžio 2023 - 12:18

https://www.lrt.lt/n...ums-alzheimeris

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 03, 12:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airona" data-cid="73061769" data-time="<a href="> Pritariu! Juokinga, bet taikli mintis vartotojo įkelta nuotrauka Na, bet vilniečiai, matyt, verti to, ką išsirinko. Ne vagis, savaime suprantama, žmona labai darbšti - prieš vaiko gimimą dirbo 1,5 etato seime, seimo nariams padėdinėjo. Kad jiems lengviau būtų. Tuo pačiu dirbo ir savo tiesioginį darbą. Darbo bitė tiesiog! Savo nuoširdžiu darbu išmokas didesnes, garbės žodis, sąžiningai užsitarnavo.</blockquote> Lygini tokius sudukus su milijonų vagystėmis stambiu mastu? 😆https://www.lrt.lt/n...ums-alzheimeris



Čia ir blogiausia, kad vieno kandidato šudukai tampa briliantais, nes kitas kandidatas vagis 😊 Auginamas naujas abonentas😄
Atsakyti

Čia ir blogiausia, kad vieno kandidato šudukai tampa briliantais, nes kitas kandidatas vagis 😊 Auginamas naujas abonentas😄

Prie ko čia briliantai? Ką čia kliedi? Žmonės rinkosi iš 2 blogybių. Ir neišsirinko vagies recidyvisto. Bent tiek smegenų užteko 

Atsakyti