Įkraunama...
Įkraunama...

Gastroezofaginio refliukso operacija

Visi kraujo tyrimai yra geri, kepenys kaip pas kūdikį. Tačiau buvau apsilankęs netradicinės medicinos tyrime (folio metodas) nustatė kepenų tulžies latakų uždegimą. Specifinio kraujo tyrimo nėra (tiesioginis bilirubinas parodo) pas mane šiek tiek padidėjas, tačiau bendras bilirubinas normoje. Tai mūsų gydytojai į tai nekreipia dėmesio. Dabar nuspirkau Lepicol+ bandysiu gert ir žiūrėti kaip bus su virškinimu. Šiandieną buvau Kauno klinikose, tai dar padarė Celiakija kraujo tyrima ir rytoj Elastaze nunešiu dėl virškinimo fermentų. Nors KT su kontrastu jokių pakitimų nerodė. 

Dėl kepenų latakų uždegimo tai vienintelis tyrimas kuris parodo tai echoskopas, o aš kaip suprantu ten gali ir kažką praleisti ypatingai nesi pensininkas.

Atsakyti

Folio metodas - tai cia tas kur kompa pajungia ir skanuoja tavo "bangas", o poto tuo paciu metodu skanuoja vaistus ir parenka tinkamus? Bandziau - visiskas feikas. Pazinojau jauna ir daug pasiekusi zmogu kuris taip ir mire besitirdamas ir besigydydamas siuo metodu.

Pas mane irgi rodo kad kepenys ledas is tyrimu. Dabar nepasakysiu, bet vienas is daugelio krauju tyrimu yra super jautrus - netgi parodo, kad zmogus pvz vartoja alkoholi, nors yra visiskai sveikas. Pas mane sitas tyrimas  - ledas. Bet pagal taip kaip mano organizmas toleruoja alkoholi tai grynai kad kepenys neveiktu. Dar idomus dalykas - kada daznai pavartodavau alaus - kepenys echoskopiskai buvo ledas. Dabas vartoju retai - kepenys padidejusios ir pariebejusios - bet sako nekreipti demesio, nes kraujo tyrimai geri.

Dariau ir as celiakijos, maisto netoleravimo testus - viskas gerai.

Bet turiu teigiama rezultata del autoimuniniu ligu - padariau issamesti tyrima - laukiu atsakymu po 2 savaiciu.

Dariau pilvo magnetini rezonansa - nieko nerado.

Kepenis, tulzi, latakus gerai mato echoskopas - galima pakeisti gydytoja - negalima pasitiketi vienu. As per 4 metus tiek perejau visko, kad galiu drasiai pasakyti kad 99% gydytoju yra daugiau maziau pinigu kalimo masinos.

Beto, jie tokie patys zmones kaip ir mes, tik turi daugiau informacijos. Kuri siais laikais prieinama visiems Internete. Tik LT kalba mazai - reikia dometis rusu, anglu kalbom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svecias007: 02 birželio 2022 - 18:22
QUOTE(Svaigulys32 @ 2022 06 02, 16:58)
<p>Visi kraujo tyrimai yra geri, kepenys kaip pas kūdikį. Tačiau buvau apsilankęs netradicinės medicinos tyrime (folio metodas) nustatė kepenų tulžies latakų uždegimą. Specifinio kraujo tyrimo nėra (tiesioginis bilirubinas parodo) pas mane šiek tiek padidėjas, tačiau bendras bilirubinas normoje. Tai mūsų gydytojai į tai nekreipia dėmesio. Dabar nuspirkau Lepicol+ bandysiu gert ir žiūrėti kaip bus su virškinimu. Šiandieną buvau Kauno klinikose, tai dar padarė Celiakija kraujo tyrima ir rytoj Elastaze nunešiu dėl virškinimo fermentų. Nors KT su kontrastu jokių pakitimų nerodė. </p>
<p>Dėl kepenų latakų uždegimo tai vienintelis tyrimas kuris parodo tai echoskopas, o aš kaip suprantu ten gali ir kažką praleisti ypatingai nesi pensininkas.</p>

bet žinokite kai problemos nemažos, ne visiems tinka tokie papildai kaip Lepicol, nes ten labai daug visko primaišyta. Todėl jei bus blogai, perleiskite kitiems tą papildą, o sau pasiieškokite ko nors lengvesnio. Žiūrint kam norite. Kepenims - margainio, žarnynui - bifido bakt. ir pan.
Atsakyti

Gydytojai skiria gerti vaistus nuo skrandžio rūgštingumo, net nepatikrinę kokia skrandyje terpė. Mano menku supratimu kai skrandyje rūgštingumas per mažas virškinimo procesas nevyksta arba vyksta ne taip kaip turėtų. Aš bandysiu padidinti skrandžio rūgštingumą ir stebesiu kaip pasikeis maisto virškinimo procesas. 
Dėl folio metodo negaliu pasakyti ar veikia ar ne. 

Atsakyti

Jeigu cia tas pats metodas Kaune pas Zita - tai galiu pasakyti kad 100% klaidingos diagnozes - jos ir negali but tikros. Jeigu butu viskas gerai su tuo metodu - visi gydytojai ji naudotu.

As lankiausi ten 1 karta ir buvo diagnozuota tas, kas 3 kartus patikrinta mediciniskai ir atmesta.

Na taip, kiek as prasiau kada dariausi skrandzio tyrima kad paimtu megini rugtingumui - tai sako nedarom, nereikia. Matom pagal gleivine. Ir ka - ji pazeista, letinis gastritas ir t.t. - skiria vaistus nuo rugstingumo. Bet kad gleivine eda ne rugstys, o tulzis - tas niekam neidomu. Realiai man labai mazai padeda vaistai nuo rugstingumo, nes kada numusa rugsti tada maziau ji eda tulzies paveikta skrandi.

Esu bandes kelt rugtinguma su tuo isreklamuotu obuoliu sidro actu - va tada tikrai pradejo est remuo ir kilt rugstys. O siaip nekyla man jos niekada, seniau budavo labai retai tas, ir taip tik nuo tam tikro maisto, kurio dabar nevartoju.

Atsakyti

Ursofalk gal kas bandėt gerti grįžtamo tulžies tekėjimo (refliukso) sukeltam skrandžio gleivinės uždegimu gydyti? Esu girdėjęs kad nuima kartuma burnoje ir dažnam padeda.

 


Atsakyti

Aisku kad bandziau.

Menesi po kapsule pries miega. Sake jeigu pades - pratesti vartojima.

Efektas buvo tik vienas nuo jo - viduriavimas.

Atsakyti

Kiek svoris nukrito? Kiek laiko krenta ar po ti atsistate ?

Atsakyti

Del ligos ar del Ursofalk? Is pradziu buvo nukrite nuo 82 iki 70.

Veliau priaugau, nes gydo man sitas nesamones psichotropiniais vaistais - sako nerimo sutrikimas ir vegetodistonija.

Buvo 90, dabar 87.

Atsakyti
O bičiuliai... Kaip man suprantama, ką jaučiat. Man lygiai tas pats, kaip Svaiguliui32, po antibiotikų kurso prasidėjo įdomumai. Išmatos geltonesnės, pykinimai, gerklę graužia, jokie prozoliai ir rennie nepadeda, KT, echoskopija be pakitimų, endoskopijos metu rado tulžies. Praėjus metams, kaip jūsų savijauta? Kas jums padėjo? Pradėjau aš Ursofalk gerti, dar tik porą dienų.
Atsakyti

Labas vakaras, norėjau paklausti šią ligą sergančių asmenų nuomonių. Gal kas darėtės šią operaciją ? Ar ji veiksminga ? Esu 23-metų. Stemlė rašo elastingą, graži ir t.t išvada: Refliuksas. Išrašė vaistų omezo, bet nuo jų man degina skrandį. Dietos vis tiek neištversiu ir neišlaikysiu, ar operaciją veiksmingą ? Negeriu, nerūkau, gazuotų gėrimų ir t.t irgi nevartoju. Ar jaunam amžiuje gali išsivystyti vėžys ?

O kaip tavo sveikata dabar?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ApsvaigusiMeška: 29 birželio 2023 - 20:48

O bičiuliai... Kaip man suprantama, ką jaučiat. Man lygiai tas pats, kaip Svaiguliui32, po antibiotikų kurso prasidėjo įdomumai. Išmatos geltonesnės, pykinimai, gerklę graužia, jokie prozoliai ir rennie nepadeda, KT, echoskopija be pakitimų, endoskopijos metu rado tulžies. Praėjus metams, kaip jūsų savijauta? Kas jums padėjo? Pradėjau aš Ursofalk gerti, dar tik porą dienų.

Ar turite tulzies pusle?

Jei taip - akmenu / dumblo nera?

Jei ne - reiketu HIDA Scan.

Atsakyti