QUOTE(Daila @ 2007 07 17, 21:34)
labai jau jus cia negraziai, apkalbinejate stambius zmones
visi zmones grazus ar jie liesi ar stambus, retkarciais meginos pasiziurekite i save is sono, kaip, ka ir kur jus taisotes ir kaip tai atrodo is sono

. negi pacios esate tobulumo isikunijimas?

maniau , kad siame forume aptarinejame madas, spalvas & ka ir kur isigijote ar issinuomavote.

negi jus visai nepagalvojate, kad gal but siame forume dalyvauja ir apkunios merginos, moteriskes, juk gal but jos turi kopleksu, juk tokiais bjauriais izeidinejimai galite dar daugiau ivaryti kopleksu.

Zinot merginos kartais pasiskaicius tokiu bjaurasciu gali pagalvoti, kad stambiems zmonems nera vietos siam pasaulyje.

merginos bukite koncervatyvios

juk nezinote kokios patapsite po 3- 5- 10 metu.
OOOOO, toooooooli gražu iki tobulumų................nesuprantu ko čia tai nervintis?

.........ir jokių įžeidinėjimų nebuvo. Šitas skyrelis ir vadinasi "Gražios vestuvių dieną", todėl visos reiškiame savo nuomones, kas kuriai gražu.............na man gražu/negražu tai ką aš pasakiau, kitai gal priešingai
Žinai nesunku nuėjus į nuomos saloną įsisprausti į korsetą, po to pažiūrėti, kad gal biški per apvalu ir apsidangstyt (tipo pasislėpt) po šilkiniais šaliais (kaip nuomoj pataria darbuotoja- manot jai labai rūpit?

) . Kodėl čia neaptart galimų variantų, kad išvengt klaidų ir nuėjus į saloną prašyt tai kas tinka ir gražu pagal figūrą, o ne šiaip ne taip įsispraust ir verkt apie kompleksų varymą.
Užtai man labai patiko keletas suknučių variantų iš čia neseniai įdėtų Remisitos apkūnesnėms, be to yra ir viena temelė Vestuvių skyrelyje apkūnesnėms nuotakoms, galima pasirinkt modeliuką.
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2007 07 18, 06:38)
Merginos,nezinau ar tai gerai ar blogai,bet mano liudinike bus su balat suknute puosta bumbuliukais
Esu mačiusi jaunąją ilga suknia, o liudininkę - iki kelių balta suknute, daugiau pulko nebuvo. O žiūrėjosi labai gražiai

Nežinom tavo varianto, ten taškuota suknelė?