Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis sūris

thumbup.gif jau net dabar uzsimaniau pakabliuoti tokio meducio su naminiu suriu
Atsakyti
As tikiuosi, kad suri mama pagamins thumbup.gif
Atsakyti
Siulyciau rinktis saldu suri kur buna su zele gabaliukais, nes paprastas yra per daug iprastas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kur butu galima isigyti saldu suri miestuose, arciau pajurio? Gal kokia moteris skaniai daro? Jei kas zinote, prasau parekomenduokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nandine @ 2009 04 22, 18:59)
Gal zinote kur butu galima isigyti saldu suri miestuose, arciau pajurio? Gal kokia moteris skaniai daro? Jei kas zinote, prasau parekomenduokite 4u.gif

Klaipedos akropolio maximoj esu maciusi tokiu graziu, supakuotu, saldziu suriu thumbup.gif Ten suriu skyriui tokie dideli buna mirksiukas.gif bet turbut ir kainele tokiu nemaza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZamZar @ 2009 02 26, 19:23)
thumbup.gif jau net dabar uzsimaniau pakabliuoti tokio meducio su naminiu suriu

agam,pamenu tokio meducio su sampe prisiragavom,olialia kita diena blink.gif lotuliukas.gif

o suri sakysimes Mazeikiu pienineje smile.gif tikiuosi skanus bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastulia: 23 balandžio 2009 - 21:42
kaip ir as uzsimaniau, dar vienas punktas i mano sarasiuka. bigsmile.gif
Atsakyti
Ukmerges rajone yra tokie Amatu namai,ten dirba berods 7 surininkes,jos daro netgi is triju rusiu suri,tarkim virsuj aguoninis,per viduri paprastas,o apacioj razininis,gali pasirinkti koki nori varijanta,gali but ir su zele gabaliukais,jos fantazijos turi.padaro labai skanius,jei reiks tai i google iveskit Petroniu amatu namai,ir ten turetu buti ju kontaktai.galetu atvezti ir i vilniu,ir pagal situacija i kauna.
Atsakyti
Ar uzsisakinejat pastaruoju metu kas nors tuos surius? smile.gif Pirkti tikriausiai nebuna dideliu, baltu? Kur Kaune nusipirkti?
Atsakyti
Mes tiesiog nuėjom į maisto turgų ir pas moterį, kuri pardavinėja pieno produktus ir užsisakėm, kad tam tikrą dieną atvežtų reikiamo dydžio sūrį smile.gif
Atsakyti
Didelių baltų sūrių esu mačiusi Urmo bazėje, kur prekiauja pieno produktais smile.gif
Atsakyti
o ta širšių medų su degtine galima padaryt ? g.gif
Atsakyti