Įkraunama...
Įkraunama...

Permetama vežimėlio rankena

QUOTE(Aryvle @ 2013 06 06, 07:30)
patikėkit, aš žinau ko noriu  lotuliukas.gif  tai mano penktas vežimas, ir patikėkit, važinėsiu po brūzgynus ir sniegynus nes gyvenu vienkiemyje  mirksiukas.gif  permetama rankena pirmas kriterijus(nes to žiauriai pasigedau ankstesniuose vežimuose), ieškau universalaus vežimuko, autokėdutės nereikia  mirksiukas.gif  tik va dvejoju dėl tų manevringų ratų, nes vasarą tai visai nebloga danga važinėsim, būtų gerai manevringas vežimas, bet va žiemą  doh.gif

Na siaip gyvenate vienkiemyje,tai gal geriau imti du vezimelius,turetu tanka su keturiais dideliais ir perpetama rankena,o lengvesni ir manevringa,isvaziavimui i miesta,po pardes ir pan g.gif siaip sakau su pirmaja dukra turejom hoco striker vezimeli,ji emem butent del permetamos rankenos,nu nerelus,gan lengas kaip del universalo 13kg,lopsiukas i sportine buvo kietas,tas irgi lb patiko,ir siaip lb patvarus vezimelis,ju yra berods ir su priekiniai manevringais,bet jie regis dvigubi,to negaliu pasakyti,bet sakau,gal jums geriau tureti du variantus? smile.gif
Atsakyti
tai taip, aš du pirksiu- į miestą su autokėdute imsiu, o va po namus galvoju gal tikrai man nereikia to manevringumo, nors vasarą danga čia visai nebloga... jei nereikia man manevringų ratukų tai ieškosiu emaljungos su perverčiama rankena wub.gif kaip gerai kad dar turiu daug laiko pagalvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu Emmaljunga Cerox 2.0. Pirkau ji vien del permetamos rankenos. Pas mus pastoviai vejas neaisku is kurios puses pucia, tai ta rankena nepamainomas dalykas. Ir vaziuoja kaip tankas. Gyvenam sodyboj, visur pravaziuojam thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai manau, permetama rankena yra geras dalykas. Savo vežimą antram vaikui rinkausi būtent su permetama, nes pirmo vaikelio vežime šito labai pasigesdavau.
Tik yra vienas dalykas, kuris nepatinka man, kai vežimo priekiniai ratukai manevringi ir yra permetama rankena - tai, kad permetus rankeną, manevringi ratukai lieka gale. Stumti įmanoma, bet dauug patogiau, kai jie yra priekyje (net jeigu permetus ir užfiksuoju, kad jie nesisukiotų). Todėl kitąkart, jei tektų rinktis vežimą, rinkčiausi visais vienodais dideliais ratais ir permetama rankena. smile.gif Pvz Hauck Montana Air http://www.vaikiskos...ontana-air-navy arba pan smile.gif
Atsakyti
Permetama rankena yra didelis pliusas apsaugant nuo vėjo ar saulės. Turiu Peg Perego UNO, tai nekeičiu jo vien dėl permetamos rankenos 4u.gif
Atsakyti
Labas. AS visai pasimeciau beieskodama vezimelio permetama rankena... doh.gif Negi ju tik tiek minimaliai gamina,kad pasirinkimas yra ir 5-6 vezimu? Gal galit man padeti ir parasyti firmas ir modelius,kuriuos ziuret patartumet? Norisi gero vezimo uz gera kain a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2013 09 11, 09:51)
Labas. AS visai pasimeciau beieskodama vezimelio permetama rankena... doh.gif  Negi ju tik tiek minimaliai gamina,kad pasirinkimas yra ir 5-6 vezimu? Gal galit man padeti ir parasyti firmas ir modelius,kuriuos ziuret patartumet? Norisi gero vezimo uz gera kain a  smile.gif

Mes tam atvejui pirkom vezimeli su spin sistema,nes tai ziauriai nerealus analogas permetamai rankenai thumbup.gif Turejom coletto matteo vezimeli,dar toks yra giordani ethos ir chicco. Bet coletto atitarnavo lb puikiai thumbup.gif
Atsakyti