Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(blondinas Nr.97 @ 2008 10 27, 03:25)
vadinasi vestuviniai ziedai kenkia sveikatai.
..ypac furistam.

lotuliukas.gif ...kenkia sveikatai tam tikrais atvejais...ne vient tik fūristams, tiesiog neapkraunu forumo ilgais pasakojimais apie nelaimingus atsitikimus smile.gif
Atsakyti
nesiojame abu wub.gif ir nezinau manau isizeisciau jei vyras nenesiotu blush2.gif
Atsakyti
Abudu nesiojam, ne karto nesam nusieme,nei as nei nei jis wub.gif
Atsakyti
Nešiojame abu. Pateisinu, kai tarkim šeimoje vyras dirba tokį darbą, kuriame žiedas trukdo, kai galima už jo užkliūti ir susižeisti. Man kažkaip atrodo, kad tai pagarba vienas kitam. Mes tuokėmės prieš Dievą, žiedas tarsi įkūnija visus įžadus, ir jį aš vienintelį kartą buvau nusiėmus, kai buvau nestuke.gif ir žiedas ant piršto tiesiog "nebetilpo" biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip ir dar karta taip smile.gif Vyras bande nenesioti, tai tokia vetra uzkeliau biggrin.gif
Atsakyti
Kartais nesiojame, bet didesne laiko dali buname be ziedu. Mat sedziu su vaiku namuose tad daznai nusiemusi bunu, o vyras prie statybu dirba tai gaila nesioti, nes sulankstytu greitai.
Atsakyti
As nesioju visada smile.gif o vyras tik tada kai kur nors vaziuojam uzsideda unsure.gif aisku jei nepamirsta doh.gif doh.gif o siaip sako kad nepatogu lotuliukas.gif
Atsakyti
musu vestuves po 6 men wub.gif tikiuosi nesiosim abu blush2.gif
Atsakyti
Nešiojam abu. tik vyras nešioja ant kairės rankos. Čia tai dėl darbo, kad neužkliūtų. O aš nusiimu kai darau valgyti. Kartais pamirštu užsidėt. Tada kažko trūksta. smile.gif
Atsakyti
visada nešiojam abu:ax:
Atsakyti
mano tevam tuokiantis ziedus paskolino, tad jie tik gerokai veliau nusipirko. o jau kiek metu kartu susituoke. tad man turbut del to tie ziedai tokios dideles reiksmes ir neturi. pati kartais nezioju, nors tik grizus namo is karto nusiimu. kaip ir laikrodi, ir kitus papuosalus. vyrais ir kartais nesioja. ir ziedus rinkomes daugiau, kad patiktu, o ne kad butu patogus.
Atsakyti
Nešioju tik aš. Vyrui trukdo darbe. Baliui užsideda. smile.gif
Atsakyti