ta prasme ten tuos prolaktinus ir pan? tai dare

QUOTE (ricija @ 2004 11 08, 15:26) |
ta prasme ten tuos prolaktinus ir pan? tai dare ![]() |
ne tik. tyrimus dėl ureaplazmozės, mikoplazmozės + bakteriologinį pasėlį; o ar daryta gimdos nuotrauką

QUOTE (Rimantuks @ 2004 11 08, 16:32) |
ne tik. tyrimus dėl ureaplazmozės, mikoplazmozės + bakteriologinį pasėlį; o ar daryta gimdos nuotrauką ![]() |
nu va tu tai ne

vaje ant lapelio uzsirasysiu kad nepamirsciau tkokie tie pavadinimai

QUOTE (Daiva @ 2004 11 08, 16:14) |
Šūūūūūūūdas........kažkas auga ![]() ![]() ![]() |
nnnnjo

QUOTE (Rimantuks @ 2004 11 08, 16:19) |
nnnnjo ![]() ![]() ![]() |
O tu man papasok dar tada, ką šalia antibiotikų vartodavai, kad organizmo nenustekenti

aš beveik nuolat geriu polivitaminus (nes mamologė dėl mastopatijos prisakė būtinai gerti antioksidantus); geriausia juos pakaitalioti, neprisirišti prie vieno - labiausiai man patikę - Wellwoman /jame yra įvairių aliejų, gera sudėtis; kai tik baigsiu Cipagan pakuotę, pereisiu prie jų/. beje, kai dabar gersiu antibiotikus (dėl gimdos nuotraukos), šį kartą nusipirksiu Woberzym (tfu tfu tfu - kad tik niekas neprisikabintų); po antibiotikų kurso dėl žarnyno yra labai gerai sugerti FloraCare; arba rekuomentuojama pagerti Yogurt kapsulių. dėl grybelio - man gyd.Telyčėnienė kiekvieną kartą prirašydavo vis kitų antigrybelinių, kad organizmas nepriprastų prie to paties vaisto ir reaguotų... dabar ir neišvardinsiu, bet turiu pripažinti, kad grybelis manęs nepuolė.