QUOTE(snoopy @ 2005 03 22, 08:47)
Bulviu "Rossti" (berods italu patiekalas)
4-5 isvirtas su lupena bulves nulupti ir sutarkuoti.I keptuve deti gana daugokai sviesto,suberti bulves, suspausti truputi (gaunasi toks blynas)Apkepti abi puses.
Padazui pakepinti pievagrybiu su prieskoniais, truputi grietineles (vietoj jos galima deti jau paruosta grybu padaza, berods "Thomy").
Iskepusi bulviu blyna deti i stiklini inda, ant virsaus uzpilti grybus, uztarkuoti surio (Elmentaler) ir i orkaite 10minuciu (kol issilydys ir graziai apskrus suris)
Isbandytas receptas, gaminom vakar vakarienei

, ypac tinka, kai lieka nesunaudotu virtu bulviu!
Aciu uz recepta, labai liuks, tikrai skanu, siandien dariau!Tik kadangi orkaites neturim, tai as ant blyno keptuvej is karto dejau surio; kadangi buvo blynai trys, tai blynus viena ant kito, tai tortas gavos; o padaza tai kai jau supjaustyta i lekstes dejau, tada uzpyliau. Deja, man blynai skilo, nelipo kazkodel, tai isvaizda nelabai grazi buvo, kazin, kodel?Gal koki kiausini reik i bulves det (abejoju)?gal dar kokia gudrybe? Atrodo, suspaudziau...