Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislų taisymas, plovimas, valymas

Sveiki! Turiu pora žaislų, kuroe yra pageltę nuo saulės ir panašiai. Ar yra tekę kuriai nors išbalinti tokį daiktą. Vienam forume perskaičiau, kad galima ištepti su peroksidu ir palaikuti kelias valandas. Gal kuri bandė?
Atsakyti
Gal zinote kas taiso zaislus Vilniuje? Turime FP virtuvele, neveikia garsas.
Atsakyti
Kaip valot minkštus žaisliukus kuriuose yra elektronika pavyzdžiu meškiuką pasakorių
Atsakyti
minkstus tik skalbenkej skalbiu, visu kitu ne.
Atsakyti
Kas kiek maždaug laiko skalbiate pvz minkštus žaislus, ar nuplaunat kietus?
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 11 01, 23:40)
Kaip valot minkštus žaisliukus kuriuose yra elektronika pavyzdžiu meškiuką pasakorių

man irgi įdomu, kaip valyti tuos su garsais žaislus g.gif pasakorius, arba šuniukai g.gif
Atsakyti
O kur dedate nebenaudojamus žaislus? Į konteinerį mesti nesinori.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kas Vilniuje taiso lėles? Nuplyšo minkštoji dalis nuo kietos.
Atsakyti
Neįsivaizduoju kaip išskalbti didelį minkštą kiškį. Į skalbiankę netelpa unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinote, kur galima sutaisyti muzikini zaisla Vilniuje? Isigijome per mamyciu muge ir del skubejimo nespejome patikrinti, pasirodo sugedes ir neveikia unsure.gif dabar ieskome, kas galetu pataisyti...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 12 28, 17:27)
Neįsivaizduoju kaip išskalbti didelį minkštą kiškį. Į skalbiankę netelpa  unsure.gif

aš bijau skalbyklėje skalbti minkštus žaislus. Bijau, kad nenukristų kokios nosys ar dar kas nors.
Skalbiu rankomis. bet man didžiausia problema - džiovimas. O vaikas, kai myli kokius žaislus, tai nori juos greit gauti. Tai tokia problema, kad greičiau išdžiūtų.
Atsakyti
Gal žinote kaip nuvalyti pageltima nuo plastikinio žaislo.
Atsakyti