QUOTE(weni @ 2008 05 23, 00:07)
nezinau ar kas dare bet as tai daznai gaminu jei ruosiam alaus vakareli.Iskepu maziukus blynelius,plonumo kaip lietiniai tik tiek
kad darai maziukus ir i vidu dedi idara.Tarkuotas suris virtas kiausinis rukytas kumpis arba sonine,majonezas ,cesnakas,prieskoniai .Isuki i ta maza blyneli ydara ir poto apkepini.Sis patiekalas skaitosi prie alaus ,bet mes ji vezames ir i gamta ir i keliones tiesiog paragaukit
Nelabai supratau
Tai idara reikia deti ant teslos
Ar kai iskepa blyneliai
Labai sudomino mane tie blyneliai
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 22, 15:29)
bet actas nelabai sveika, geriau su majonezu, pomidoru padazu, mineraliniu, kefyru ir pan.
Cia Jus klystat ,nes daug baisiau majonezas
Rimtai-negalima kepti majonezo.Neberandu nete kur buvo didziulis straipsnis-kepant ivyksta kazkokia reakcija..nebepamenu
Zodziu kepti su majonezu negalima,o vaikams duoti ,tai isvis
(nors anksciau pati labai sekmingai kepdavau,dabar bijau
)
Papildyta:
QUOTE(Indere @ 2007 08 08, 12:21)
Man i sezono pabaiga visi tie shashlykai, kepsniai ir pan. jae nelabai praeina
Tai mes kepam suri - Zanavyku ar kitoki varshkes suri. Uztenka jam kokiu 5 min. tai galite ant pacio galo deti - iskepus deshroms ir shashlams. Supjaustom suri per puse ishilgai ir ir dar i 2 dalis, viso gaunasi 4 kepsniukai ir ant groteliu. Niam niam.
Butinai bandysiu