QUOTE(det @ 2008 06 06, 14:00)
as prasysiu pagalbos, saslykus marinuoju pirma karta - nusipirkau kiaulienos sprandines, majonezo ir prieskoniu saslykams be druskos. Kai pirkau mesa patare pries kepant ideti mesa minkstinancios druskos truputeli. Nusipirkusi paskaiciau, kad reikia ja deti 20-60 min iki kepimo ir deti kaip ir paprastos druskos panasiai.
Klausimas toks: jeigu as siandien sumaisau saslykus su majonezu ir prieskoniais be druskos, o kepu sekmadieni, ar mesai nieko nenutiks (del to kad marinuosis be druskos) ar geriau deti paprastos druskos dar prie prieskoniu siandien, o mesa minkstinancia druska tik pries kepima?
Labai lauksiu Jusu atsakymo, dekoju is anksto
Klausimas toks: jeigu as siandien sumaisau saslykus su majonezu ir prieskoniais be druskos, o kepu sekmadieni, ar mesai nieko nenutiks (del to kad marinuosis be druskos) ar geriau deti paprastos druskos dar prie prieskoniu siandien, o mesa minkstinancia druska tik pries kepima?
Labai lauksiu Jusu atsakymo, dekoju is anksto
Jei bijai, kad saslykas gali buti kietas, tai patarciau marinuoti siandien su actu, o rytoj vakare majonezo ideti ir tada nereikes jokios minkstinancios druskos (paprastos tai rekes ideti, kai su actu uzpilsi) ir gausis tau saslykas net minkstas bet ir labai svelnaus skonio.