
Mes marinuojam majoneze arba tokiu paciu principu pomidoru padaze. Tikrai skaniai gaunasi

QUOTE (PilvuLka @ 2004 04 22, 17:12) | ||
Tai galiu ta vistiena uzraugt bendrame inde su mesa? raugsiu majoneze? |
Aišku susiraugs, su majonezu tai tikrai, dar garstyčių gali įdėt ir debesį prieskonių.
QUOTE (daidora @ 2004 04 22, 23:22) |
O mes dabar dazniausiai kepam nebe saslykus,o tokia ''makaliuze'':priprieskoniuotas farsas,kubeliais bulves,riekelem morkos,kopusto,paprika,svogunas,cesnakas,prieskoniai,ant virsaus pomidoru padazas... |
Ir as susidomejau, skaniai skaitosi

Pas mus tai vokietukai turbut mesyte taupo, tai jie panasius laukneselius is darzoviu ir Feta surio gamina. Man, mesedei, jie visai susizavejimo nekeldavo

Ir kadangi nesu super vireja, tai is neismasciau, kad ten tiesiog vietoj Fetos, skanios mesytes ideti ir prieskoniu (vokietukai tik pipirus ir druska deda).
Aciu Daidora uz ideja




QUOTE (zika1 @ 2004 04 26, 12:52) |
![]() ![]() |
na as asmeniskai visada darau su alum...
privalumai: marinuojas pora trejeta valanduir gaunas skanus, minksti.
tiesiog supjaustyti mesa sudeti i inda.. vienu sluoksiu. Tada svogunai ir pomidoru padazas su prieskoniais... ir taip sluoksniuoti... galiausiai alaus uzpilti...
taip ir noretus sode pasikept ar gamtoj
privalumai: marinuojas pora trejeta valanduir gaunas skanus, minksti.
tiesiog supjaustyti mesa sudeti i inda.. vienu sluoksiu. Tada svogunai ir pomidoru padazas su prieskoniais... ir taip sluoksniuoti... galiausiai alaus uzpilti...
taip ir noretus sode pasikept ar gamtoj

Merginos, kai kiauliena majoneze marinuojam, ar reikia deti svogunu?
Bea, dabar nera svieziu bulvyciu, ar tiktu senas apvirti ir apkepti? Ar jas reik nulupti? Kokiais prieskoniais apibarstai?
Aciu, jei atsakysit
Bea, dabar nera svieziu bulvyciu, ar tiktu senas apvirti ir apkepti? Ar jas reik nulupti? Kokiais prieskoniais apibarstai?
Aciu, jei atsakysit
QUOTE (Nedurna @ 2004 06 05, 15:19) |
Merginos, kai kiauliena majoneze marinuojam, ar reikia deti svogunu? |
nežinau kaip kiti,bet mes visada marinuodami majonezu dedame svogunu

QUOTE (Nedurna @ 2004 06 05, 16:19) |
Merginos, kai kiauliena majoneze marinuojam, ar reikia deti svogunu? Bea, dabar nera svieziu bulvyciu, ar tiktu senas apvirti ir apkepti? Ar jas reik nulupti? Kokiais prieskoniais apibarstai? Aciu, jei atsakysit |
svogunu deti.
tiktu ir nesviezios. lupti butinaj, apvirti 10 min. volioti kmynuose, vegetoje ir aliejuje.
Kokie receptukai niam n iam niam. Mirstu kaip visko noriu, tik mamytes mielos, NEGADINKITE SASLYKU ACTU (nejaugi kas nors taip marinuoja
), Nu gal trupuit citrinos sulciu, bet ir tai nebutina, BEt actas brr.. O mineralke yra cool. labai minksta mesyke gaunasi, oi noriu i gamta.... oi oi oi

o as valgaiu saslyka marinuota tik su svogunais. jiems reik kiek mesos tiek ir svogunu, tai jei 1kg mesos, tiek pat ir svogunu, pridedi visokiu prieskoniu, tada marinavo su santa marijos saslyku prieskoniais. taip paruosta laiko kelias paras 3-4, bet saslykas fantastiskas. ir dar as niekada nededu druskos, nes ji is mesos sultis istraukai. o si savaitgali valgem visteinos saslyka. slauneles supjausciau smulkiai, pridejau visokiu prieskoniu: vistienai, paukstienai, saslykam, keptai mesai ant groteliu ir majoneza, berods daumant yra panasus i pasta ar kaip jis ten vadinasi, tokiam indeli, kaip ketciupai buna, baltas indelis, palaikem puse dienos ir kepem ,labai sultingi skanus gavosi.
Jei nori su alumi marinuoti, tai uztenka sudeti svogunus, prieskoniu ir gerai uzpylus alaus isminkyti? Ar ilgai reikia laikyti mesa?
Be to, man labai skanu prie saslyku - pripjaustai daug svoguno (ratais), idedi kecupo viska sumaisai ir su mesyte.....nia...niammm
Svogunai truputi pasimarinuoja.
Be to, man labai skanu prie saslyku - pripjaustai daug svoguno (ratais), idedi kecupo viska sumaisai ir su mesyte.....nia...niammm

