| QUOTE (dani @ 2003 04 02, 21:27) |
| Kinza - specifinio skonio ir aromato prieskonine zole. Pati panasi i petrazole. Na ne visi megsta jos specifiskuma, taciau kai kam laabai patinka. Dedama i troskinius, rytu patiekalus, marinatus ir t.t. Perkame turgelyje pas bobulkas. |
O ta kinza ar nera blakines kalendros lapai???
Norim savaitgaliui pasimarinuoti vistienos sparneliu kepti ant groteliu, gal galite pasiulyti kokiu recepteliu
| QUOTE (bea @ 2004 06 06, 21:47) |
| Bea, dabar nera svieziu bulvyciu, ar tiktu senas apvirti ir apkepti? Ar jas reik nulupti? Kokiais prieskoniais apibarstai? tiktu ir nesviezios. lupti butinaj, apvirti 10 min. volioti kmynuose, vegetoje ir aliejuje. |
Arba naudoti Tradicinius Lietuviškus mėsos prieskonius Santa Maria. Ten ir kmynų ir visokio l.skanaus gero yra. Niam
| QUOTE (smike @ 2004 06 10, 22:53) |
| O ta kinza ar nera blakines kalendros lapai??? |
nu kodel is kart blakines? tai kalendros lapai, tik ce senu bobuciu ishmyslas sakyti, kad ji blakem smirda. LABAI GERAS PRIESKONIS. as su juo kepu gruziniskus blynus chacapuri. jei kam reikia, paieskosiu recepto
| QUOTE (bea @ 2004 06 22, 11:42) |
| . LABAI GERAS PRIESKONIS. as su juo kepu gruziniskus blynus chacapuri. jei kam reikia, paieskosiu recepto |
Būtų malonu
| QUOTE (Ingute @ 2004 06 22, 09:25) |
| Norim savaitgaliui pasimarinuoti vistienos sparneliu kepti ant groteliu, gal galite pasiulyti kokiu recepteliu |
galiu pasiulyt:
vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau
Skanaus
| QUOTE (origa @ 2004 06 22, 22:08) |
| galiu pasiulyt: vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau Skanaus |
Aciu Tau origa
Butinai pabandysiu
O gal kuri zinote ka ir kaip su krevetemis ant grilio daryti?,Viena radau sioje temoje, tik tiek kad noretusi paprastesnio recepto
be vocesterio padazu...Jei kas zinote ir galite padeti ACIU!!!!!
| QUOTE (origa @ 2004 06 22, 23:08) |
| galiu pasiulyt: vistienos sparnelius apibarstyti santa marijos prieskoniais skirtais vistienai, ipilti majonezo, truputi kecupo, ispausti citrinos sulciu, truputi druskos ( bet atsargiai), nes seniau as truputi padaugindavau Skanaus |
Ne tik vistienos sparnelius, bet ir mesa taip marinuot laaaaabai skanu
Visa esme yra tarkuotuose svogunuose ir mesai net nereikia nei kecupo nei majonezo
Tiesa, pabadykit kiaulienos sonine su odele taip pasimarinuot
Sveikos kulinares!!
Net geda prisipazinti, bet nesu gyvenime pati marinavusi saslyku...
O dabar taip uzsimaniau, kad silpna darosi... turint galvoje, kad gyvenu ne LT ir kavineje ju negaliu gauti...
Please!!!!! Help!!
Kuo ten juos uzpilti ir kiek laikyti?
Net geda prisipazinti, bet nesu gyvenime pati marinavusi saslyku...
O dabar taip uzsimaniau, kad silpna darosi... turint galvoje, kad gyvenu ne LT ir kavineje ju negaliu gauti...
Kazkur jau buvo tokia tema, paieskok. Kazkaip vadinasi 'Visi i gamta...', ar kazkas panasaus











