Sveikos mamytės,
esu Jūsų skaitovė, o dabar nusprendžiau, kad gal jau vertėtų prisijungti prie komandos

.
Kadangi artėja savaitgalis, tai noriu pasidalinti savo greitu mėsytės marinavimo receptuku.
Taigi mums reikės:
Mėsytės (geriausia sprandinės)- pagal poreikį ir kompanijos dydį;
cukriuko;
žiupsnelis druskos, pipirų;
prieskonių (pačių įvairiausių, aš beveik kiekvieną kartą eksperimentuoju);
tomato arba kečupo.
O dabar gaminame:
Mėsytę susipjaustau apie 1,5-2 cm storio, tada barstau cukrumi, prieskoniais, pipirais, vos vos druskos (bet vos vos, o jei prieskoniai su druska, tai visai jos nededu) ir taip abi puses. Tada imu indą ir prieš sudedant mėsytę į jį, vieną pusę aptepu tomatu (tik būtų gerai nepadauginti, nes po to kepant labai dega), tada eilėmis dedu, taip, kad tomatu tepta pusė liestūsi su netepta (nežinau ar aiškiai pasakiau

). Mėsytei marinuotis užtenka laiko, kol išsikūrena laužas (jei malkomis), t.y. apie 1 val.
Kas ragavo, visi tik gyrė, taigi skanaus