Įkraunama...
Įkraunama...

"Pepės Ilgakojinės" mokyklėle

QUOTE(bonita28 @ 2008 10 02, 13:40)
Mano dukra atlanke sia mokyklele 4 metus, todel turiu tikrai nemazai patirties. I mokykla priima ne nuo 1,5, o nuo 3 m. amziaus. Paciu maziausiu vaikiuku grupe daugiausiai piesia, lipdo, dainuoja, muzikuoja. Vyresniems jau prasideda pamokeles, viskas kaip mokykloje suolai, lenta ir mokytoja klases priekyje. Mes lankeme ne sestadienine grupe, o du kart per savaite. Kadangi mano dukra nelanke darzelio, bet labai mego bendrauti tai si mokyklele mums puikiai tiko, ji tikrai noriai ejo ir viskuo domejosi. Lietuviu, matematikos ir anglu pamokeles budavo rimtesnes, dailes - darbeliu laisvesne. Buvo rengiamos ivairios sventes, kaledu ir t.t. Kaip kazkuri mamyte sake valstybine istaiga tikrai kvepia, bet mano dukra i pirma klase atejo tikrai labai gerai pasiruosus. Si mokykla tikrai netinka vaikms kurie nei minutes nebuna be tevu, nes pamokelese tevai nedalyvauja. Kai vaikuciai jau ko nors ismoksta buna parodomosios pamokeles kur dalyvauja ir tevai. Zodziu si mokyklele labiau skirta vaikams kurie linke i mokslus, kuriems tai idomu, nes kitu atveju tikrai sedes ir varnas gaudys. Taigi jei norit kad vaikas eidamas i pirma klase turetu lietuviu, matematikos ir neblogus anglu k. pradmenis tai tikrai verta lankyti. Bet jei vaikas lanko darzeli ir kazkokius pradmenis gauna ten tai Pepes mokyklele ju nenustebinsit. Kadangi kaip sakiau maniske darzelio nelanke tai labai laukdavo kiekvieno susitikimo su savo mokykleles draugais, labai laukdavo svenciu. Jei vaikas lanko darzeli as geriau rinkciausi meno mokykleles. Beje mokytojai (ypac anglu) yra tikrai labai geri ir moka dirbti su vaikais.

Labai pritariu Jums jei vaika norite paruosti mokyklai ar vaikas linkes i mokslus tikrai yra gera mokyklele.
Auginu du vaikucius ir pati leidau i sia mokyklele. Patiko. Ir mokytoja Violeta ir anglu mokytoja yra tiesiog fantastiskos, is musu grupes tame tarpe ir mano vaikas ejome iskart i antra klase, paruosimas tiesiog nuostabus.
O tokiu peikianciu yra pilna ir visur , nera vienodu zmoniu kuriems viskas itiktu.

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 14, 10:37)
Viena prasčiausių mokyklėlių Vilniuje. Nežinau kaip dabar, mano lankė prieš porą metų. Visų pirma - antisanitarija. Niekas ten ypatingai nesitvarko, tėvai veda sergančius vaikus, ko pasekoje pasigavom rota virusą. Du kartus iš eilės.  unsure.gif WC tragiškas. Teisingai mamytė pastebėjo, kad patalpos nepritaikytos užsiėmimams. Man nepatiko, kad itin mažos ir nejaukios. Užsiėmimai žemo lygo, tikra chaltūra. Direktorė arogantiška persona. V.ž. pralankėm porą mėnesių ir po tiek laiko dar nepamiršau šito bardako.

Nelabai suprantu apie koki wc kalbate, bet yra ten atskiras wc vaikams su didesniu ir mazesniu klozetu mazyliams, ir muilas ir popieriukas.

QUOTE(pelytė @ 2009 02 26, 16:09)
Pritariu jūsų nuomonei ,nes ir gi lankėm bet labai seniai,ir nepatiko man ten tikrai.O direktorė tai tikrai persona tikrąja to žodžio prasme.

Tos personos apie kuria cia kalbate jau nebera, mano antra pupa siemet priesmokykline grupe baigs, tai kiek zinom tai personos tos nera, na ji tikrai nebuvo puosmena, uztat yra kitos merginos kurios kuruoja mokyklele ir labai labai draugiskos bei fainos smile.gif Aciu joms smile.gif
Atsakyti
gal būtų naujesnių atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

puiki mokyklėlė, mano vaikas antrus metus lanko. Rusakalbis vaikas, kuris atėjo nesuprantamas lietuviškai jau puikiausiai šneka lietuviškai ir pradeda skaityti.

Geros, sąžiningai dirbančios mokytojos. Tikrai rekomenduoju. Puiki alternatyva "nedarželiniams" vaikučiams. 4u.gif
Atsakyti
Mes atlankėm šią mokyklėlę visus šiuos mokslo metus. Žadam tęsti ir kitąmet. Likome tikrai patenkinti ir vaikas nekantriai laukė kiekvieno šeštadienio. Visos mokytojos dirbo tikrai sąžiningai, jokių pretenzijų nei administracijai, nei mokytojoms. Ačiū Jums didžiausias!!!! Tikiuosi, nuo rudens vėl pasimatysim, nors ir turėjot vargo su mano išdykėliu 4u.gif
Atsakyti