Įkraunama...
Įkraunama...

Margarita

QUOTE(Lemyna @ 2009 02 13, 10:04)
butu gerai, kad tas kitas ingredientas butu alkoholinis, nes nealkoholinis bus citrinu sultys  4u.gif

Tai Curacao ir yra alkoholinis.
O margaritoms naudojamos laimų, ne citrinų sultys 4u.gif
Bet šiaip, apelsinų likeris naudojamas ne dėl alkoholio, o dėl tekilos skonio sušvelninimo, aromato. Tad galima ir kokį geros kokybės apelsinų sirupą naudot.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 02 13, 21:48)
Tai Curacao ir yra alkoholinis.
O margaritoms naudojamos laimų, ne citrinų sultys  4u.gif
Bet šiaip, apelsinų likeris naudojamas ne dėl alkoholio, o dėl tekilos skonio sušvelninimo, aromato. Tad galima ir kokį geros kokybės apelsinų sirupą naudot.

Laimu? nezinojau, aciu, kad pasakei mirksiukas.gif
Reiskia nebesuksiu sau galvos del to likerio biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
mmm...margarita - skaniai stipriai skamba lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 11, 15:55)
as dar neragavau  schmoll.gif  blush2.gif

jau baigiu visai papykti, nes niekur nerandu to prakeikto apelsininio likerio!!!!!!!!! Na as tu, kuriu kainos 40-50lt neziuriu  blush2.gif  4u.gif

Dvieju xx maximoj tikrai nera  schmoll.gif
Reiks uzeit i norfa  unsure.gif

Na as pries pora menesiu radau Maximoje akropolyje. Beje, Triple Sec likeris brangokas, jo kaina nuo 50-60 Lt. Taciau i kokteilius jo pilama po nedaug (5-10 ml), tad manau uzteks ilgam smile.gif
Ju yra poros rusiu, yra toks "BOLS" firmos, ir yra "DE KUYPER", pastarasis kiek pigesnis.

Papildyta:
Beje, galiu pasiulyti dar viena Margaritos versija:

MARGARITA FROZEN - STRAWBERRY (arba BANANA)

40 ml tekilos (baltos, vadinamos SILVER)
10 ml Triple sec
50 ml citrinu sulciu
4 sviezios braskes ARBA 1/2 banano (pasirinktinai viena)

viska sudeti i kokteiliu plaktuva (mikseri), plakti iki vienisos mases. Supilti i taure, prideti grusto ledo.

toks saldesnis variantas, nemegstantiems rugscios citrinos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovely-jurate: 26 kovo 2009 - 20:24
QUOTE(sky-copy @ 2009 02 11, 13:44)
nu man tai bjauri margarita blush2.gif

Man,baruose ir kitur ją irgi bjauriai padaro ...pastoviai per sūriai doh.gif Bet kai pasidarau pati,pagal save thumbup.gif Margarita,mano antras mėgiamiausias kokteilis tongue.gif
Atsakyti
Sveikos ax: mmmm... kaip įsinorėjau Margaritos, reiks ir man pasibandyt pasidaryt, nes baruose beproto brangūs blink.gif aišku investicija į Triple didoka, bet.. sakot užtenka ilgam... o grūsta ledą kaip paisgamint, jei šaldiklis negamina? ax.gif :
Atsakyti
Sveikos,

O vietoj likerio Triple sec, gal galima naudoti sirupą Triple sec? g.gif Jis pigesnis nei likeris. smile.gif
Vadinasi Triple Sec Curacao Monin (Monin- tai gamintojas).

http://www.monin.com...c-curacao-monin

Jo yra pirkti parduotuvėse "Contacto", bei įmonėje "Sangaida". Čia yra didelis pasirinkimas Monin sirupų ir sulčių kokteiliams. Ir dar daug kitokių dalykėlių reikalingų kokteiliams thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradisė @ 2009 11 26, 15:10)
Sveikos,

O vietoj likerio Triple sec, gal galima naudoti sirupą Triple sec? g.gif  Jis pigesnis nei likeris. smile.gif
Vadinasi Triple Sec Curacao Monin  (Monin- tai gamintojas).

http://www.monin.com...c-curacao-monin

Jo yra pirkti  parduotuvėse "Contacto", bei įmonėje "Sangaida". Čia yra didelis pasirinkimas Monin sirupų ir sulčių kokteiliams. Ir  dar daug kitokių dalykėlių reikalingų kokteiliams  thumbup.gif

O kur ta parduotuvė yra? Pirmą kart girdžiu? blink.gif reiktu grustuvės ledui.... frozen margarita pasidaryt ir šiaip bet kokiems kokteiliams...
Atsakyti
Parduotuvės "Contacto" yra prekybos centre "Europa" ir Gedimino 9 Vilniuje, prekybos centre "Bruklinas "Šiauliuose.

"Sangaida" yra Paneriu g. 20a Vilniuje (didžiausias pasirinkimas prekių)
Klaipėdoje Daukanto g. 13 ,
Kaune Kaunakiemio g. 40 .

www.sangaida.lt

Ten yra ir grūstuvių ledui. smile.gif

Atsakyti
O kaip pasidaryti braskine margarita? Ten , mano manymu, tikrai neapsiriboja 3 braskemis. Gal vietoj paelsininio likerio pilamas braskinis?
Atsakyti
QUOTE(Paradisė @ 2009 11 27, 17:52)
Parduotuvės "Contacto" yra  prekybos centre "Europa"  ir Gedimino 9 Vilniuje, prekybos centre "Bruklinas "Šiauliuose.

"Sangaida" yra Paneriu g. 20a Vilniuje (didžiausias pasirinkimas prekių)
Klaipėdoje  Daukanto g. 13 ,
Kaune Kaunakiemio g. 40 .

www.sangaida.lt

Ten yra ir grūstuvių ledui. smile.gif

Geras! Ačiū, aš iš Kauno - galvojau,kad Kaune nėra smile.gif
Atsakyti